Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έφτιαξαν» τον κόσμο του Θρύλου οι μάγκες του Συλαϊδόπουλου!

«Έφτιαξαν» τον κόσμο του Θρύλου οι μάγκες του Συλαϊδόπουλου!
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 17:48

Τεράστια ημέρα για τον Ολυμπιακό και για τους μάγκες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου! Τα «λιοντάρια» του Θρύλου έδειξαν ότι το μέλλον της ομάδας είναι λαμπρό, πετώντας εκτός της φάσης των «16» του Youth League την Ίντερ!

Ο κόσμος που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη για να στηρίξει αυτά τα παιδιά δικαιώθηκε και με το παραπάνω, αφού οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας έβγαλαν πάθος, έπαιξαν για τη φανέλα και στο τέλος πανηγυρίσαν μία μάγκικη νίκη! Ο κόσμος του Θρύλου έχει κάθε λόγο να νιώθει περήφανος και φυσικά γνωρίζει ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα.

Αυτοί οι μάγκες δείχνουν το δρόμο και στέλνουν μήνυμα ότι είναι ικανοί να αγωνιστούν ξανά στο Ναό. Οι ΓΑΥΡΟΙ που έδωσαν το «παρών» στο Καραϊσκάκη φώναξαν «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός», βλέποντας την ομάδα να κάνει κατάθεση ψυχής και φυσικά στο τέλος χειροκρότησαν τα παιδιά που είναι έτοιμα να φτάσουν ψηλά και να κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τα «παιδιά» του, χρειάζεται το ελληνικό στοιχείο και αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις των παικτών του αρχιτέκτονα Συλαϊδόπουλου, το μέλλον είναι λαμπρό!

Διαβάστε επίσης