Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λιοντάρια γεμάτα πάθος, ταλέντο και ένα «όνειρο τρελό»!

Λιοντάρια γεμάτα πάθος, ταλέντο και ένα «όνειρο τρελό»!
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 - 10:13

Μια υπέροχη ποδοσφαιρική ιστορία απευθείας από τα «άδυτα» του Ρέντη συνεχίζεται να γράφεται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και ένα όμορφο ταξίδι στο υψηλότερο επίπεδο της παραγωγικής διαδικασίας που θα έχει και συνέχεια για τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και τους πιτσιρικάδες του.

Μπροστά σε 8.000 φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η παρέα του Χαράλαμπου Κωστούλα, του Ισίδωρου Κουτσίδη και των άλλων μικρών μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο μιας επικίνδυνης ομάδας.

Δεν ήταν το μοναδικό τους κατόρθωμα, καθώς κατάφεραν να προσελκύσουν στο Καραϊσκάκη όπως σας αναφέραμε τόσο κόσμο, όπου στο φινάλε του ματς έγιναν ΕΝΑ για να πανηγυρίσουν την σπουδαία πρόκριση. Να σημειώσουμε σε μια μέρα που υπήρχε απεργία στα ΜΜΜ και σε περίεργη ώρα (15:00) o κόσμος ανταμείφτηκε με το καλύτερο δώρο.

Αυτοί οι μάγκες δείχνουν το δρόμο και στέλνουν μήνυμα ξανά ότι είναι ικανοί να αγωνιστούν ξανά στο Ναό. Οι ΓΑΥΡΟΙ που έδωσαν το «παρών» στο Καραϊσκάκη φώναξαν «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός» και «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», βλέποντας την ομάδα να κάνει κατάθεση ψυχής και να επιστρέφει από το 0-2 και να καταφέρνει να παίρνει την πρόκριση, στο τέλος χειροκρότησαν τα παιδιά που είναι έτοιμα να φτάσουν ψηλά και να κάνουν το επόμενο βήμα.

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, καθώς ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα στην ιστορία που φτάνει στα προημιτελικά του UEFA Youth League! Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου, αλλά δεν έχουν κανέναν λόγο να φοβηθούν γιατί έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Όσο μιλάει η καρδιά, το πάθος και το «ερυθρόλευκο» DNA, αυτά τα παιδιά μπορούν να ονειρεύονται για διάκριση.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, χρειάζεται τα «παιδιά» του, χρειάζεται το ελληνικό στοιχείο και αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις των παικτών του αρχιτέκτονα Συλαϊδόπουλου, το μέλλον είναι λαμπρό!

Αυτά τα παιδιά δεν σταματάνε να κυνηγάνε το όνειρό τους, θέλουν να βρεθούν στην πρώτη ομάδα και σίγουρα θα τα καταφέρουν και θα το πετύχουν με μια διάκριση στο UEFA Youth League. Όπως λέει και το χαρακτηριστικό σύνθημα «Με ένα όνειρο τρελό…»!

Διαβάστε επίσης