Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κ.Tανούλης: «Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάποια άλλη ομάδα»

Κ.Tανούλης: «Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάποια άλλη ομάδα»
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 - 12:12

O σκόρερ του τελευταίου πέναλτι του Ολυμπιακού Κ19, στην αναμέτρηση με την Λανς, ήταν ο Κωνσταντίνος Τανούλης. Με τον αδερφό του (και παίκτης της ομάδας μπάσκετ του θρύλου), Γιώργο να ξεσπάει σε κλάματα μετά από την εύστοχη εκτέλεση του αδερφού του, σε μια εικόνα που έγινε viral μέσα από την κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Ο Τανούλης, μίλησε στη μικτή ζώνη μετά από το φινάλε του αγώνα και σχολίασε μεταξύ άλλων πως: «πράγματι οι αντίπαλοι «πάταγαν» καλύτερα ως ένα σημείο του παιχνιδιού, αλλά η ομάδα μας είναι αρκετά δουλεμένη, πιστεύουμε σε μεγάλο βαθμό ο ένας στον άλλον, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και πιστεύω πως σε κανέναν δεν έλειψε η πίστη, ούτε ένα λεπτό». Αναφορικά με τη συνέχεια στο Youth League και τι μπορούμε να περιμένουμε από τους Πειραιώτες, ο Τανούλης μας είπε: «Αυτός ο Ολυμπιακός δεν έχει ταβάνι! Αφού φτάσαμε ως εδώ, πάμε να φτάσουμε ως το τέλος. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Υπενθυμίζεται πως ο σκόρερ του τελευταίου πέναλτι του Ολυμπιακού, έχει τη σεζόν αυτή έντεκα αναμετρήσεις και 582 λεπτά με τα «ερυθρόλευκα».

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης