Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ένα όνειρο... τρελό στο Μόναχο η Κ19 του Ολυμπιακού!

Με ένα όνειρο... τρελό στο Μόναχο η Κ19 του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 10:51

Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα -σήμερα (12/3)- για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού! Τα «λιοντάρια» του Θρύλου βρίσκονται, από τη Δευτέρα (11/3), στη Γερμανία, όπου σήμερα, στις 17:00 (COSMOTE SPORT 3HD/YouTube COSMOTE TV), ρίχνονται στη «μάχη» της φάσης των «8» του UEFA Youth League, αντιμετωπίζοντας την ισχυρή Μπάγερν Μονάχου, με στόχο -και όνειρο... τρελό- την πρόκριση στο Final-4.

Η «ερυθρόλευκη» Κ19 έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση, τη μεγαλύτερη έως τώρα! Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, μετά από μία φανταστική χρονιά, βρίσκεται την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στις οκτώ καλύτερες ομάδες του UEFA Youth League και έχει πάνω της όλα τα «φώτα».

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στους προημιτελικούς της κορυφαίας διοργάνωσης Κ19, μετά από σπουδαίες εμφανίσεις στις προηγούμενες φάσεις, πετώντας έξω την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Λέτσε, την Καμπάλα, την Ίντερ και την Λανς και μπορούν να (συνεχίσουν να) ονειρεύονται.

Σήμερα, στη μεγάλη «μάχη» με την Μπάγερν στο Μόναχου, οι Νέοι του Ολυμπιακού έχουν πολύ δύσκολο έργο, το δυσκολότερο έως τώρα, όμως είναι αποφασισμένοι να... αφήσουν και την ψυχή τους, ώστε να γράψουν ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση για την τετράδα του UEFA Youth League.

Υπενθυμίζεται, ότι στην αποστολή του Θρύλου για το σημερινό κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς στην έδρα των Βαυαρών βρίσκονται οι Έξαρχος, Σίνα, Κουράκλης, Αλαφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Χρήστου, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Δάμα, Λώλης, Κ. Κωστούλας, Χ. Κωστούλας, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Παναγάκος, Δαρβίρας, Γατόπουλος, Παπακανέλλος.

Διαβάστε επίσης