Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπέρτος: «Να δείξουμε τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπιακού»

Σπέρτος: «Να δείξουμε τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπιακού»
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 - 09:45

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Παίδες του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει. Με την Κ15 να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά του Final-4 τον Άρη, το Σάββατο (18/5).

Για τη διοργάνωση αυτή, μίλησε ο προπονητής Βασίλης Σπέρτος. Και ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Πρώτα από όλα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους τέσσερις φιναλίστ και πιστεύω, θα είναι ένα όμορφο Final-4 με τη συμμετοχή τεσσάρων ιστορικών ομάδων. Είμαστε χαρούμενοι που για μια ακόμη χρονιά θα συμμετέχουμε στο Final-4του πρωταθλήματος και έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος μας».

Επίσης, τόνισε: «Το Final-4 είναι άλλο ένα κομμάτι στο μονοπάτι που ακολουθούμε, της εξέλιξης και της εκπαίδευσης των παιδιών μας. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τον τίτλο, που πάντα είναι ένας από τους στόχους μας, αλλά συγχρόνως και εξίσου σημαντικός στόχος είναι τα παιδιά να μάθουν μέσα από τη διαδικασία, πως να διαχειρίζονται συναισθήματα και πως μέσα από απαιτητικά παιχνίδια θα μάθουν πάντα να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό, παλεύοντας ο ένας για τον άλλον και όλοι μαζί για την ομάδα, με θετικό τρόπο και σεβόμενοι τον αντίπαλο. Εύχομαι και στις τέσσερις ομάδες να χαρούν το Final-4 και να έχουμε όλοι την υγεία μας στο τέλος της διοργάνωσης».

Διαβάστε επίσης