Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τα κατάφεραν...

Δεν τα κατάφεραν...
Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012 - 21:50

Την ήττα με 2-1 από την ομάδα του Πανιωνίου στο Ρέντη γνώρισαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού και πλέον έχουν συγκάτοικο στην κορυφή τους Νεοσμυρνιώτες. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά τον αγώνα, αλλά στο 29' δέχτηκε το γκολ, όταν μια μπαλιά βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, για να γίνει το 0-1 με εύστοχο πλασέ.

Οι παίκτες του Θρύλου αντεπιτέθηκαν στο δεύτερο μέρος, αλλά και πάλι ο Πανιώνιος πέτυχε το γκολ. Αυτό έγινε στο 82ο λεπτό όταν ο Σπανός εκτέλεσε πέναλτι και ο Μάνης απέκρουσε, για να πάρει το... ριμπάουντ με κεφαλιά ο ίδιος παίκτης, που έκανε το 0-2.

Από εκεί και πέρα, ο Θρύλος κατάφερε να μειώσει με τον Γαρυφαλλάκη στο 87', αλλά η νίκη δεν άλλαξε χέρια, με τον Πανιώνιο να φτάνει κι αυτός τους 53 πόντους.

Πλέον, ο Θρύλος εξασφαλίζει με νίκη επί του Λεβαδειακού στον επόμενο αγώνα την πρόκριση στο final 4, ενώ η πρωτιά θα παιχτεί και στον αγώνα του Πανιωνίου, που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.

Την εξέλιξη του αγώνα την παρακολουθήσατε live από το gavros.gr

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

90'+ Τέλος αγώνα. Ολυμπιακός-Πανιώνιος 1-2.

90'+4' Ο Φουκαράς αντικρύζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και αποχωρεί από τον αγώνα.

87' ΓΚΟΛ! 1-2 μειώνει ο Ολυμπιακός. Ο Γαρυφαλλάκης κατάφερε να σκοράρει και να μειώσει για τον Θρύλο.

82' ΓΚΟΛ! 0-2 από την ομάδα του Πανιωνίου. Ο Σπανός εκτέλεσε πέναλτι, ο Μάνης απέκρουσε και στην επαναφορά ο παίκτης του Πανιωνίου με κεφαλιά έκανε το 0-2.

74' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού για ισοφάριση. Ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Φουκαράς, αλλά ο Στρακόσια κατάφερε να αποκρούσει.

70' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Τη θέση του Βουτσιώτη πήρε ο Γαρυφαλλάκης.

46' Το δεύτερο μέρος του αγώνα άρχισε.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

45' Το πρώτο μέρος έληξε.

29' ΓΚΟΛ! Ο Πανιώνιος προηγείται 0-1, καθώς βγήκε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, δίχως να ανακόπτεται ο τελικός σκόρερ, που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

18' Καλό σουτ του Καρκασίνα, η μπάλα στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

1' Ο αγώνας στο Ρέντη ξεκίνησε.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Μάνης, Σωτηράκος, Γκούτσιος, Μπαντούνας, Τζανετόπουλος, Φουκαράς, Λιάτσι, Πασαλίδης, Καρκασίνας, Βουτσιώτης, Ιωαννίδης

Διαβάστε επίσης

«Διπλό» οι Νέοι

«Διπλό» οι Νέοι

Τη νίκη με σκορ 3-0, πήραν οι Νέοι του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας...