Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφυγαν για Ουκρανία

Έφυγαν για Ουκρανία
Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012 - 19:54

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα το πρωί οι Νέοι του Ολυμπιακού για το τουρνουά που θα λάβουν μέρος στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το πρωί μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και στη συνέχεια αναχώρησαν για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», απ’ όπου θα «πέταξαν» για Ουκρανία. Να σημειωθεί πως προπονητής των Νέων θα είναι ο Μπερντ Στορκ, ενώ μαζί με την αποστολή θα είναι ακόμα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Παράλληλα η αποστολή αποτελείται από τους Βλάχο, Μπάμποβιτς, Ξανθόπουλο, Πασαλίδη, Καρκασίνα, Βουτσιώτη, Ιωαννίδη, Λεάντρο, Μπάρκερ, Βέργο, Γκίνο, Σταμογιάννο, Βαλεριάνο, Δημακάκο, Σωτηράκο, Μπαντούνα, Γκούτσιο, Πασχάλη, Σούκια, Σούλη. Εκτός πλάνων του Γερμανού προπονητή, Μπερντ Στορκ, έμειναν οι τραυματίες Κοτσαρίδης, Χουτεσιώτης, Ρουγκάλας, Παιδάκης, Σιώπης, Φουκαράς και Λυκογιάννης.

Οι Νέοι θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 19:00 τη Σεβαστούπολη και την Κυριακή πρόκειται να δώσουν έναν ακόμη αγώνα και θα είναι είτε ο μεγάλος τελικός του τουρνουά, είτε ο μικρός. Αυτό θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμά τους στην αναμέτρηση με τη Σεβαστούπολη. Στην αποστολή ακόμη θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Χαράλαμπος Ζελενίτσας, οι προπονητές της ακαδημίας Χρήστος Θεοδώρου, Νίκος Τοπολιάτης, όπως και ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Περιμένης.

Διαβάστε επίσης

Μπήκε ο Φουκαράς

Μπήκε ο Φουκαράς

Ο αμυντικός μέσος των Εφήβων του Ολυμπιακού ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης...