Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βλέπουν» Πέρεζ για Νέους!

«Βλέπουν» Πέρεζ για Νέους!
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 - 16:04

Στον Ολυμπιακό κοιτούν όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί και ό,τι καλό υπάρχει στην αγορά, έτσι ώστε να ενισχύσουν την ακαδημία όπως πρέπει και πολύ περισσότερο τμήμα των Νέων που θα έχει την καινούργια χρονιά υποχρεώσεις και στην Ευρώπη στο NextGen Series, εκτός από το πρωτάθλημα της Superleague K20. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πρώτη ημέρα που υπήρξε η συμφωνία με τους διοργανωτές του NextGen Series, έχουν αρχίσει να κοιτούν διάφορους ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό έχουν υπάρξει αρκετές δοκιμές στο Ρέντη νεαρών παικτών. Τους οποίους περνά από... κόσκινο ο επικεφαλής της ακαδημίας, αλλά και προπονητής των Νέων, Μπερντ Στορκ. Μέχρι τώρα έχει τσεκάρει αρκετούς παίκτες ο Γερμανός και για όλες τις θέσεις, αφού έχουν περάσει τις πύλες του Ρέντη και αρκετοί τερματοφύλακες, εκτός από αμυντικούς, μέσους και επιθετικούς.

Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να δοκιμαστεί στο Ρέντη και ένας Ισπανός ποδοσφαιριστής! Ο λόγος για τον Χαβιέ Βελόσο Πέρεζ, ο οποίος έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» για να δοκιμαστεί για το τμήμα των Νέων, ο οποίος θα αγωνίζεται με το τμήμα κάτω των 20 ετών στο NextGen Series. Ο Πέρεζ αγωνίζεται στη Θέλτα, είναι γεννημένος στις 20/05/1996 και θεωρείται καλή περίπτωση, ενώ παίζει στον χώρο της μεσαίας γραμμής, όμως ο Ολυμπιακός αν τυχόν ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του θα τον καλέσουν πρώτα να δοκιμαστεί. Ο παίκτης έχει προταθεί και οι Πειραιώτες πρόκειται να πράξουν ανάλογα.

Πάντως από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει στο NextGen Series, αρκετοί παίκτες από το εξωτερικό και όχι μόνο έχουν προταθεί στους «ερυθρόλευκους», αφού όλοι θέλουν να έχουν την ευκαιρία για να παίξουν στην Ευρώπη και πόσο μάλλον με τα χρώματα του Θρύλου. Όπως και να έχει πάντως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις τους το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

«Έκλεισε» Ηλιάδη!

«Έκλεισε» Ηλιάδη!

Τον τερματοφύλακα των Εφήβων της Δόξας Δράμας έχει «κλείσει» ο Ολυμπιακός...

Άρχισε η 2η περίοδος

Άρχισε η 2η περίοδος

Πάνω από 200 παιδιά καθημερινά στο Ρέντη... Μεγάλη η επιτυχία των φετινών camps του Ολυμπιακού.

Παρελθόν τρεις...

Παρελθόν τρεις...

Συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις στην ακαδημία του Ολυμπιακού για την καινούργια σεζόν...