Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιβεβαίωση για Σπανό!

Επιβεβαίωση για Σπανό!
Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012 - 00:46

Πριν από λίγες ημέρες ο «ΓΑΥΡΟΣ» είχε γράψει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για να αποκτήσει τον Άγγελο Σπανό από τον Πανιώνιο. Και χθες επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του «ΓΑΥΡΟΥ» και από τους ανθρώπους του συλλόγου της Νέας Σμύρνης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκτήσουν τον Άγγελο Σπανό από τον Πανιώνιο.

Βέβαια οι Πειραιώτες ζήτησαν από τους «κυανέρυθρους» τον Σπανό υπό τη μορφή δανεισμού για να τον αποκτήσουν για έναν χρόνο και από εκεί και πέρα σε περίπτωση που αφήσει καλές εντυπώσεις και αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, τότε να γίνει και η κίνηση για να αποκτηθεί με μεταγραφή.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν πέρυσι στους Νέους του Πανιωνίου και είχε παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, στους αγώνες του πρωταθλήματος της Superleague Κ20. Παράλληλα, είχε συμμετοχές και με την ομάδα των Εφήβων του Πανιωνίου, καθώς είχε συμπεριληφθεί και στην αποστολή των «κυανέρυθρων» στο Final 4 της Superleague K17 που έγινε στην Τρίπολη.

Είχε σκοράρει σε αγώνα των Εφήβων στο Ρέντη
Ο Ολυμπιακός στον τελευταίο αγώνα που είχε δώσει με τον Πανιώνιο στο Ρέντη για το πρωτάθλημα της Superleague K17, είχε ηττηθεί από τους «κυανέρυθρους» με 2-1. Σε εκείνον τον αγώνα ο Σπανός, για τον οποίο ενδιαφέρεται τώρα ο Θρύλος, ήταν αυτός που είχε κάνει το 2-0, ενώ στη συνέχεια είχε μειώσει ο Ολυμπιακός σε 2-1.

Διαβάστε επίσης