Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκλεισε και ο Σιώπης

Έκλεισε και ο Σιώπης
Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012 - 23:48

Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ακαδημίας του Ολυμπιακού, ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για την ουσιαστική ενίσχυση των Πειραιωτών, αφού έχουν αρκετές υποχρεώσεις τη νέα χρονιά που πλησιάζει το ξεκίνημά της, καθώς στις 16 Ιουλίου Νέοι και Εφηβοι έχουν προγραμματισμένη την πρώτη τους συγκέντρωση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύθηκαν με έναν ακόμη παίκτη, ο οποίος ήταν από τις προηγούμενες ημέρες αρκετά κοντά στον Θρύλο, όμως τώρα υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία και έχουν δώσει τα χέρια οι δύο πλευρές. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιώπη, ο οποίος το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο Σιώπης είναι 17 ετών και αγωνίζεται τόσο στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής όσο και στην επίθεση. Και αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα αργήσει και να μπει στο κλίμα της ομάδας, καθώς στον Ολυμπιακό αγωνίζεται εδώ και τρία χρόνια ο αδερφός του, Μανώλης, ο οποίος τα πάει περίφημα και ήδη έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Και αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Σιώπης είναι ένα ακόμη ταλέντο που προέρχεται από την επαρχία και συγκεκριμένα από σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχουν σχολές του Θρύλου σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό όπως σε Κύπρο, Αμερική και Αυστραλία. Συγκεκριμένα, ο Σιώπης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη σχολή του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη. Να σημειωθεί πως τον παίκτη παρακολουθούσε για αρκετό καιρό ο τεχνικός σύμβουλος των σχολών του Θρύλου και σκάουτ, Γιώργος Αμανατίδης. Ετσι το παιδί «κατέβηκε» στο Ρέντη, δοκιμάστηκε, άφησε καλές εντυπώσεις και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για να αποκτηθεί και θα βρίσκεται στις 16 Ιουλίου στο Ρέντη για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης