Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσεκάρουν Γερμανό οι Νέοι

Τσεκάρουν Γερμανό οι Νέοι
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 - 23:28

Φαίνεται πως η μεταγραφική ενίσχυση για τους Νέους του Ολυμπιακού δεν έχει ολοκληρωθεί και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στο χθεσινό φιλικό ματς που έπαιξε το τμήμα κάτω των 20 ετών με τους Εφήβους, δοκιμάστηκε ένας πιτσιρικάς. Συγκεκριμένα, με τους Νέους αγωνίστηκε ένας Γερμανός μέσος, στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και έπαιξε ως οργανωτής της ομάδας, με λίγα λόγια «δεκάρι». Να σημειωθεί πως ο μικρός αποτελεί προσωπική επιλογή του επικεφαλή της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, καθώς προέρχεται και από τη Γερμανία και φαίνεται ο κόουτς των Νέων πως τον γνωρίζει.

Πάντως ο ποδοσφαιριστής από τη Γερμανία όλα δείχνουν πως θα κάτσει στην ομάδα για όλο το διάστημα της προετοιμασίας και μετά θα αποφασιστεί αν θα γίνει κάποια κίνηση από τους «ερυθρόλευκους» για να αποκτηθεί, σε περίπτωση φυσικά που αφήσει καλές εντυπώσεις και κάνει θετική εισήγηση στη διοίκηση ο Μπερντ Στορκ για να γίνει η μεταγραφή.

«Κουβαλάει» αρκετά την μπάλα

Οι πρώτες εντυπώσεις από τον Γερμανό μέσο που δοκιμάστηκε χθες, δεν ήταν κακές για τους «ερυθρόλευκους». Ο μικρός έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία, αφού ήταν ιδιαίτερα κινητικός, παρά το γεγονός ότι είναι πίσω σε σχέση με τους άλλους παίκτες όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση. Ένα στοιχείο όμως αρνητικό που φάνηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ήταν πως «κουβαλάει» αρκετά την μπάλα και δεν είναι τόσο ομαδικός ποδοσφαιριστής.

Βέβαια αυτό μπορεί να έγινε και για τον λόγο πως ήταν η πρώτη του παρουσία στο Ρέντη και δεν ξέρει κανένα από τα παιδιά, ενώ εκτός αυτού ήθελε να δείξει και το κάτι παραπάνω για να ξεχωρίσει.

Διαβάστε επίσης

Με εννέα προπονητές!

Με εννέα προπονητές!

Όλοι οι κόουτς της ακαδημίας είναι στο γήπεδο μαζί με τους μικρούς για την καλοκαιρινή προετοιμασία...