Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την πρώτη ο Βλάχος!

Με την πρώτη ο Βλάχος!
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012 - 00:49

Η καλή παρουσία του 18χρονου τερματοφύλακα στο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε τους «ερυθρόλευκους» να «ανεβάσουν» το παιδί * Προπονείται υπό την επίβλεψη του Βασίλη Αλεξούδη

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον τερματοφύλακα των Κ20 του Ολυμπιακού, Άρη Βλάχο, τις τελευταίες ημέρες ο οποίος έχει «ανέβει» και προπονείται με την πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων». Ο 18χρονος γκολκίπερ των Πειραιωτών είχε αρκετά καλή παρουσία στο φιλικό των Νέων με την πρώτη ομάδα, αφού παρά το γεγονός ότι δέχτηκε τέσσερα τέρματα, πραγματοποίησε καλές αποκρούσεις σε όλη τη διάρκεια του ματς. Έτσι οι άνθρωποι της πρώτης ομάδας έμειναν ικανοποιημένοι με την παρουσία του Βλάχου στο συγκεκριμένο τεστ και έτσι ζητήθηκε από τον νεαρό να «ανέβει» και να προπονείται υπό τις οδηγίες του γυμναστή τερματοφυλάκων, Βασίλη Αλεξούδη.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως οι σκέψεις που υπάρχουν στην πρώτη ομάδα, είναι οι τερματοφύλακες των Νέων του Ολυμπιακού να προπονούνται για κάποια διαστήματα μέσα στη σεζόν με τον Βασίλη Αλεξούδη. Οπότε δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να δούμε και τον Λευτέρη Χουτεσιώτη να γυμνάζεται με την πρώτη ομάδα, κάτι όμως το οποίο δεν έχει ξεκαθαριστεί. Να σημειωθεί βέβαια πως τόσο ο Βλάχος όσο και ο Χουτεσιώτης δεν έχουν επαγγελματικά συμβόλαια με τον σύλλογο, παρά το γεγονός πως πέρυσι είχαν φτάσει και οι δύο αρκετά κοντά ώστε να υπογράψουν, όμως την τελευταία στιγμή πάντα «χάλαγε».

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι ο Βλάχος και πέρυσι είχε κάνει κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Και μάλιστα εκτός αυτού, είχε δηλωθεί και στη λίστα της UEFA για τους αγώνες του Champions League. Από τα Χριστούγεννα, όμως, και μετά, αυτός που πήρε τη θέση του Βλάχου ήταν ο Ιβάν Μπάμποβιτς ο οποίος τώρα αποτελεί παρελθόν από τον Θρύλο, οπότε από την πλευρά του ο Βλάχος συνέχισε τις προπονήσεις του με το τμήμα κάτω των 20 ετών.

Διαβάστε επίσης

Πήρε Πριόνα...

Πήρε Πριόνα...

Το τμήμα κάτω των 15 ετών ενισχύθηκε με την απόκτηση του Γιάννη Πριόνα...

Πέταξε για Μπιλμπάο

Πέταξε για Μπιλμπάο

Με Μπάμπη Λυκογιάννη και Βασίλη Καραγκούνη στην αποστολή ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ισπανία...