Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέοι για φίλημα!

Νέοι για φίλημα!
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012 - 00:09

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν από τον Πανθρακικό οι Νέοι της ομάδας του Ολυμπιακού, που για το πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, επικράτησαν με 5-0. Παρέμειναν πρώτοι και αήττητοι και το καλό είναι πως απομακρύνθηκαν από τον ΠΑΟΚ, που έχασε με 2-0 από τον Πανιώνιο.

Οι Πειραιώτες έχουν 68 πόντους σε 24 ματς, ενώ ο ΠΑΟΚ 62 σε 26. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες του Βασίλη Βούζα χρειάζονται ελάχιστους βαθμούς ακόμα για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, δεν αντέχει κριτικής. Η ουραγός δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει τον Ολυμπιακό, που άνοιξε νωρίς νωρίς το σκορ, μόλις στο 9' ο Μανθάτης έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό, ενώ ήταν ο ίδιος που σημείωσε και το δεύτερο τέρμα του Θρύλου στο 31', αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από ωραίο σουτ και εξίσου ωραία ενέργεια που έκανε.

Στο 42' από εκεί και πέρα έγινε το 3-0 όταν ο σκόρερ έγινε δημιουργός, βοηθώντας τον Βατουσιάδη με κεφαλιά να ανοίξει κι άλλο τη διαφορά.

Στο Β' μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, αλλά ο Ολυμπιακός μπόρεσε να βρει ξανά νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα (49'), όταν ο Μανθάτης έδωσε στον Τσιλίκη, που περνώντας... όποιον βρήκε μπροστά του, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-0.

Στο 52' ο Τσιλίκης είχε εκ νέου δοκάρι σε τρομερή λόμπα που έκανε στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ το τελικό 5-0 το διαμόρφωσε ο Βατουσιάδης στο 82' με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σάλιακα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Βατουσιάδης, Τόλι, Σάλιακας, Φουάσης, Χρήστου (62' Πανάγου), Ρέτσος (54' Λάμπρου), Λάτσι, Μανθάτης (57' Χαντζάρας), Βρουσάι, Τσιλίκης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος. Γκιντίδης, Μουζασβίλι, Καλαϊτζίδης, Σιδηρόπουλος (54' Τζατζανάς), Βέλη, Αχμέτ, Μίλκας, Κοσμίδης, Σαραντίδης (68' Φαρμάκης), Μιχαηλίδης.

Διαβάστε επίσης

Τον «ψήλωσαν» οι... κοντοί

Τον «ψήλωσαν» οι... κοντοί

Οι Δημήτρης Βουτσιώτης και ο Χριστόφορος Πασαλίδης έδωσαν άλλη πνοή στους Νέους, στο ματς με την Άρσεναλ.

Αρκετός κόσμος

Αρκετός κόσμος

Περίπου 5000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το ματς των Νέων του Ολυμπιακού στο «Σαν Μαμές»...