Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον «ψήλωσαν» οι... κοντοί

Τον «ψήλωσαν» οι... κοντοί
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012 - 15:20

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ποδόσφαιρο είναι και θέμα συγκυριών. Κάπως έτσι έγινε και στον αγώνα των Νέων του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, στον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τους Άγγλους με 2-0 στο πρώτο εντός έδρας ματς για το NextGen Series. Και αυτό γιατί ο τραυματισμός του Ντιμίτρι Ρίξπουν, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή, έφερε τα πάνω-κάτω -με την καλή έννοια- στην ομάδα του Πειραιά. Ο Δημήτρης Βουτσιώτης είχε μπει από πριν στον αγωνιστικό χώρο, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Σιώπη παίζοντας όμως ως αμυντικός μέσος, ενώ η φυσική του θέση είναι «δεκάρι».

Λίγο αργότερα όμως ο Ρίξπουν τραυματίστηκε και έτσι μπήκε στη θέση του ο Χριστόφορος Πασαλίδης, ο οποίος, αν και αριστεροπόδαρος, έπαιξε στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου αγωνιζόταν ο Γερμανός για λίγα λεπτά αφού ως «δεκάρι» είχε μπει ο Σούκιας ως αλλαγή. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και άλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα των «ερυθρόλευκων».

Από τη μία ο Πασαλίδης έκανε ό,τι ήθελε στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, αφού κατέχει αρκετά καλή τεχνική και μπορεί να περάσει την μπάλα και από την... τρύπα της βελόνας! Και ο Βουτσιώτης έδωσε μία μεγαλύτερη επιθετική πνοή στους «ερυθρόλευκους» με τις κάθετες μπαλιές που έβγαζε στους συμπαίκτες του, ενώ αυτό που έχει μείνει από την παρουσία του στο ματς ήταν μία μπαλιά με εξωτερικό φάλτσο που «έβγαλε» στον Λύρα στα αριστερά και ο Ολυμπιακός βγήκε στην αντεπίθεση. Φυσικά μεγάλη βοήθεια στους Πειραιώτες έδωσε και η τρίτη αλλαγή, ο Ραφαήλ Σούκιας, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Εγκώμια για τους Νέους

Εγκώμια για τους Νέους

Συγκέντρωσαν κολακευτικά σχόλια στο 0-0 με τη Μαρσέιγ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του NextGen.

Νέοι για φίλημα!

Νέοι για φίλημα!

«Σκόρπισαν» τον Πανθρακικό οι Νέοι της ομάδας του Ολυμπιακού, οι οποίοι κέρδισαν με 5-0. Πάντα πρώτοι και αήττητοι...