Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει για βασικός ο Γιαννιώτης!

Πάει για βασικός ο Γιαννιώτης!
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012 - 23:58

Μπορεί οι Άρης Βλάχος και Λευτέρης Χουτεσιώτης να έχουν δείξει στα μέχρι τώρα ματς που έχουν παίξει, τόσο επίσημα όσο και φιλικά, πως βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση, αλλά στον αυριανό αγώνα των Νέων του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως κανείς από τους δύο δεν θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων». Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γιαννιώτης χθες προπονήθηκε με τους Νέους και έτσι όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο βασικός γκολκίπερ.

Ο τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας πρόκειται να «κατέβει» με το τμήμα κάτω των 20 ετών του Θρύλου, έτσι ώστε να παίξει απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οπότε από τη στιγμή που θα συμβεί κάτι τέτοιο, ο Γιαννιώτης είναι αυτός ο οποίος θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια της εστίας των Πειραιωτών, στην πρεμιέρα των Νέων στο πρωτάθλημα της Superleague K20.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ο Γιαννιώτης θα αγωνίζεται σε όλα τα ματς των Νέων του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, καθώς στην Ευρώπη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο μικρός γιατί είναι γεννημένος το 1992 και έτσι υπερβαίνει το όριο ηλικίας που υπάρχει στη διοργάνωση του NextGen Series. Απλά οι «ερυθρόλευκοι» της πρώτης ομάδας θέλουν να δώσουν χρόνο συμμετοχής και στον Ανδρέα Γιαννιώτη σε επίσημο παιχνίδι, έτσι ώστε να μπαίνει και αυτός σε αγωνιστικό κλίμα.

Άλλωστε η άποψη που υπάρχει στον Ολυμπιακό για τους τερματοφύλακες της ακαδημίας και πιο συγκεκριμένα των Νέων, για τους Βλάχο και Χουτεσιώτη, είναι αρκετά καλή όχι μόνο από τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής αλλά και από τον γυμναστή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας των «ερυθρόλευκων», Βασίλη Αλεξούδη. Εξάλλου πρόσφατα ο Άρης Βλάχος έγινε επαγγελματίας, μετά μάλιστα και την εισήγηση του Βασίλη Αλεξούδη, ενώ υπάρχουν σκέψεις να συμβεί το ίδιο και με τον έτερο γκολκίπερ του Θρύλου, Λευτέρη Χουτεσιώτη.

Διαβάστε επίσης

Εγκώμια για τους Νέους

Εγκώμια για τους Νέους

Συγκέντρωσαν κολακευτικά σχόλια στο 0-0 με τη Μαρσέιγ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του NextGen.

Τον «ψήλωσαν» οι... κοντοί

Τον «ψήλωσαν» οι... κοντοί

Οι Δημήτρης Βουτσιώτης και ο Χριστόφορος Πασαλίδης έδωσαν άλλη πνοή στους Νέους, στο ματς με την Άρσεναλ.

Νέοι για φίλημα!

Νέοι για φίλημα!

«Σκόρπισαν» τον Πανθρακικό οι Νέοι της ομάδας του Ολυμπιακού, οι οποίοι κέρδισαν με 5-0. Πάντα πρώτοι και αήττητοι...