Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρωτάθλημα και με διαφορά»

«Πρωτάθλημα και με διαφορά»
Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013 - 23:30

Μπορεί οι Νέοι του Ολυμπιακού να βρίσκονται πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, όσον αφορά την πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Superleague K20, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν και ελπίδες.

Το αντίθετο μάλιστα, οι μικροί του Θρύλου βρίσκονται για τα καλά μέσα στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου. Εχουν να δώσουν ένα εξ αναβολής ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα έχουν και έναν αγώνα λιγότερο από τους Θεσσαλονικείς, αυτόν με τον ΠΑΟ. Κάτι που σημαίνει πως αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να κάνουν το δύο στα δύο σε αυτές τις αναμετρήσεις, τότε θα μπορέσουν ακόμα και να... καβαλήσουν τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση!

Σκεπτόμενος αυτά τα στοιχεία, ο ποδοσφαιριστής των Νέων του Ολυμπιακού, Δημήτρης Γκούτσιος, σε δηλώσεις του στον «ΓΑΥΡΟ» μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα, εκτός έδρας, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Οσον αφορά το ματς με τον Απόλλωνα, σχολίασε: «Πιστεύω ότι ήταν μία καλή νίκη απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Ηταν σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε και πήραμε τους βαθμούς της νίκης.

Τόσο για να κάνουμε καλές γιορτές όσο και ότι νικήσαμε μία καλή ομάδα. Εμείς βέβαια το κάναμε τόσο δύσκολο, γιατί δεν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο όπως έπρεπε. Δώσαμε το δικαίωμα στον Απόλλωνα να μας πιέσει γιατί μπήκε με περισσότερο πάθος, ενώ εμείς προσπαθήσαμε απλά να παίξουμε μπάλα και δεν μπαίναμε τόσο δυνατά στις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, κάναμε αυτό που έπρεπε, δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και φτάσαμε στη νίκη».

Σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος, σχολίασε ο Δημήτρης Γκούτσιος: «Πιστεύω ότι θα το πάρουμε και φέτος το πρωτάθλημα και με διαφορά στο τέλος. Εχουμε να δώσουμε εξ αναβολής ματς με διεκδικητές του τίτλου, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι και θα μπορέσουμε να τους νικήσουμε για να πάμε στην πρώτη θέση και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα είμαστε ακόμα καλύτεροι από τον πρώτο.

Εχουμε αρχίσει και δένουμε πλέον, δεν έχει η ομάδα καμία σχέση με αυτήν στην αρχή της σεζόν, έχουμε μάθει ο ένας τον άλλον και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και στη συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερο γιατί δουλεύουμε πολύ και αυτό φαίνεται».

Διαβάστε επίσης

Με την πρώτη ομάδα

Με την πρώτη ομάδα

Τρεις παίκτες των Νέων τις προηγούμενες ημέρες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μίτσελ...