Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αντεπίθεση ξεκινά!

Η αντεπίθεση ξεκινά!
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014 - 23:10

Με την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, οι Νέοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν την Καλλονή εντός έδρας για τη Superleague K20. Ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» επιζητούν την... εκδίκηση για την ήττα που είχαν γνωρίσει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Όταν οι Πειραιώτες είχαν ηττηθεί από τους νεοφώτιστους και ήταν ένα από τα αποτελέσματα που έχουν αφήσει τους Νέους του Ολυμπιακού πίσω στη βαθμολογία από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Γι’ αυτό και οι μικροί του Θρύλου έχουν ξεκινήσει αυτές τις ημέρες την προετοιμασία τους για την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα, που θα τους βρει την καινούργια χρονιά αντιμέτωπους με την Καλλονή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

ΓΙΑ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ...

Εκτός της νίκης που θέλουν οι Νέοι του Ολυμπιακού για βαθμολογικούς λόγους, έτσι ώστε να ξεκινήσουν με το... δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2014, αλλά και της... εκδίκησης που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» από την Καλλονή, θα ψάξουν το τρίποντο και για έναν ακόμη λόγο.

Προκειμένου με την έναρξη των ματς στην καινούργια χρονιά να ξεκινήσουν ένα αήττητο σερί, το οποίο θα σταθεί ικανό στη συνέχεια για να καλύψουν τη διαφορά που έχουν οι Πειραιώτες από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να δώσουν εξ αναβολής ματς με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Σε περίπτωση νίκης και στους δύο αγώνες ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να καλύψει αυτή τη διαφορά των έξι βαθμών από τους Θεσσαλονικείς και αν του... χαμογελάσει η τύχη, γιατί όχι και να τους προσπεράσει κιόλας!

ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ...

Στο ματς του πρώτου γύρου, οι Νέοι του Ολυμπιακού είχαν παράπονα με τα όσα συνέβησαν στη Μυτιλήνη, καθώς υπήρχαν αρκετοί στις κερκίδες που έβριζαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά και γενικότερα υπήρχε ένα εχθρικό κλίμα από τους νεοφώτιστους οπαδούς, όχι φυσικά και από την ομάδα. Για αυτό και είναι απολύτως λογικό οι «ερυθρόλευκοι» να θέλουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Καλλονή, για να απαντήσουν με τον δικό τους τρόπο μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Στα ημιτελικά με ΠΑΟΚ

Στα ημιτελικά με ΠΑΟΚ

Στα ημιτελικά του τουρνουά του Κένταυρου Βριλησσίων, έχουν περάσει οι ομάδες Κ13 και Κ11 της ακαδημίας του Ολυμπιακού...

Στην Κ17 ο Τοπολιάτης!

Στην Κ17 ο Τοπολιάτης!

Ο Νίκος Τοπολιάτης είναι το αντικαταστάτης του Ρόμπερτ Κίλιν στην ομάδα των Εφήβων του Ολυμπιακού...

Με την πρώτη ομάδα

Με την πρώτη ομάδα

Τρεις παίκτες των Νέων τις προηγούμενες ημέρες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μίτσελ...