Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Κ17 ο Τοπολιάτης!

Στην Κ17 ο Τοπολιάτης!
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014 - 02:35

Ένα θέμα για το οποίο είχατε πληροφορηθεί πρώτη από τον «ΓΑΥΡΟ» την επόμενη ημέρα μετά την αποχώρησει του Ρόμπερτ Κίλιν από την ομάδα των Εφήβων του Ολυμπιακού, ήταν ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Νίκος Τοπολιάτης.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και με τη… βούλα την Παρασκευή το απόγευμα, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή ΠΑΕ, όπου αναφέρει ότι ο Έλληνας κόουτς ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη δομή της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας, θα βρίσκεται στο… τιμόνι της ομάδας Κ17.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει ότι το πόστο του προπονητή της ομάδας Κ17 του συλλόγου μας αναλαμβάνει ο Νίκος Τοπολιάτης.

Ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα μας τα τελευταία έξι χρόνια και γνωρίζει καλά τη δομή της Ακαδημίας και το πλάνο το οποίο αυτή ακολουθεί. Ο Νίκος Τοπολιάτης θα παραμείνει, εν παραλλήλω, συνεργάτης του κ. Μπερντ Στορκ στην ομάδα Κ20 του συλλόγου μας, αλλά και στην ανάπτυξη των Ακαδημιών του Ολυμπιακού εν γένει.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού εύχεται στον νέο προπονητή της Κ17 καλή επιτυχία στο νέο του πόστο, δύναμη και πάντα επιτυχίες!».

Διαβάστε επίσης

Δια χειρός... Καπατσώρη

Δια χειρός... Καπατσώρη

Στον τελικό του τουρνουά του Κένταυρου πέρασαν οι Κ13 του Ολυμπιακού, νικώντας τον ΠΑΟΚ στα πέναλτι...

3-0 αντί... 7-0!

3-0 αντί... 7-0!

Όσο και αν ακούγεται περίεργο, τα τρία τέρματα που σημείωσε επί της Καλλονής ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ λίγα.

Στα ημιτελικά με ΠΑΟΚ

Στα ημιτελικά με ΠΑΟΚ

Στα ημιτελικά του τουρνουά του Κένταυρου Βριλησσίων, έχουν περάσει οι ομάδες Κ13 και Κ11 της ακαδημίας του Ολυμπιακού...

Παίδες... 2013!

Παίδες... 2013!

Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές των Παίδων του Ολυμπιακού το 2013 στο πρωτάθλημα της Superleague K15...