Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καλύτεροι από τον ΠΑΟ»

«Καλύτεροι από τον ΠΑΟ»
Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014 - 02:20

Είναι αρχηγός των Νέων του Ολυμπιακού και αυτό το δείχνει τόσο με την παρουσία του εντός αγωνιστικού χώρου όσο όμως και με αυτήν εκτός γηπέδου. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βλάχο, ο οποίος μίλησε για τη νίκη των «ερυθρολεύκων» στο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟ εκτός έδρας με σκορ 1-0 και μάλιστα με δικό του γκολ.

Μετρημένος στα λόγια του ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον ΠΑΟ, ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ξάνθη εκτός έδρας:

«Ξέραμε φυσικά από πριν πως θα ήταν σίγουρα ένα δύσκολο ματς. Παίξαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά καταφέραμε και πήραμε τη νίκη και πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Σε σχέση με το παιχνίδι που χάσαμε στην Ξάνθη, απέναντι στον Παναθηναϊκό, μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος και ο καιρός, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ψάχνουμε δικαιολογίες για την ήττα μας από την Ξάνθη. Εκεί ήμασταν κακοί και χάσαμε, ενώ με τον Παναθηναϊκό παίξαμε πολύ καλά και πήραμε τη νίκη».

Επίσης ο αρχηγός των μικρών συμπλήρωσε για το ντέρμπι: «Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό με τη νίκη αυτή. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ στην αντεπίθεση και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε αυτό και να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς αλλά κρατήσαμε το προβάδισμα που είχαμε μέχρι το τέλος».

Οσον αφορά τι άλλαξε μετά την ήττα στην Ξάνθη και η ομάδα εμφάνισε ένα καλύτερο πρόσωπο, σχολίασε: «Μετά την ήττα αυτή, μας βγήκε ο εγωισμός. Κάτσαμε και σκεφτήκαμε τι δεν πήγε καλά, δουλέψαμε όσο έπρεπε μέσα στην εβδομάδα με δυνατές προπονήσεις και όλο αυτό μας βγήκε στο γήπεδο. Σίγουρα, όμως, μέτρησε ο εγωισμός των παικτών και της ομάδας και μπορέσαμε να νικήσουμε στο ντέρμπι». Σχετικά με το πρωτάθλημα: «Είμαστε στην πρώτη θέση. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα για να κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα».

Ο Βλάχος έχει παίξει κι άλλα ντέρμπι με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά αυτό με τον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο του, όσον αφορά τις διαφορές: «Ντέρμπι όπως αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι οι αγώνες της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ. Δεν έχουν καμία σχέση γιατί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι οι αιώνιοι αντίπαλοι και είναι ιδιαίτερα αυτά τα ματς.

Οι αγώνες αυτοί κερδίζονται από την ομάδα που έχει ψυχή και που είναι καλύτερη και εμείς τα κάναμε και τα δύο», ενώ για το γεγονός ότι σκόραρε ο ίδιος: «Είμαι ευτυχισμένος που έβαλα εγώ το γκολ, αλλά δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου. Το θέμα είναι να νικάμε και ας βάζει το γκολ οποιοσδήποτε».

Διαβάστε επίσης

Τριάρα οι Νέοι

Τριάρα οι Νέοι

Εύκολη νίκη των Νέων του Ολυμπιακού με 3-0 επί του Παναιτωλικού, στο Ρέντη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ανώτερος, «πάτησε» τον ΠΑΟ!

Ανώτερος, «πάτησε» τον ΠΑΟ!

Οι Παίδες του Ολυμπιακού νίκησαν με 3-0 τον ΠΑΟ στο Ρέντη, για την 5η αγωνιστική του 3ου γύρου του πρωταθλήματος.

Γιορτή στις Ακαδημίες!

Γιορτή στις Ακαδημίες!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη το Σάββατο.