Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 - 18:53

Εύκολη, άνετη και δίκαιη η νίκη των Εφήβων της ομάδας του Ολυμπιακού με 5-0 επί του Ατρομήτου. Οι Πειραιώτες είχαν «καθαρίσει» στην ουσία την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος, όταν το σκορ ήταν ήδη στο 4-0. Όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν δυσκολεύτηκαν πολύ και άνοιξαν το σκορ στο 6', όταν ο Φουάσης έκανε τη σέντρα και ο Τσιλίκης την κεφαλιά για το 1-0.

Στο 16' ήταν η σειρά του δεύτερου γκολ, όταν ο Τζουμάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρέτσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ το 3-0, έγινε στο 19'. Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, με τον Φουάση να κάνει κι άλλη σέντρα και τον Ντάι με πλασέ να ανοίγει κι άλλο τη διαφορά.

Όσον αφορά στο 4-0, επετεύχθη από τον Τζουμάκη στο 38' με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μπέτσα. Από εκεί και πέρα, έγιναν πολλές αλλαγές στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός από τη μεριά του μείωσε κάπως τον ρυθμό του, έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κολτσίδα, αλλά κατάφερε να πετύχει και το πέμπτο γκολ, που αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Χρήστου έκανε τη σέντρα, ο Τσιλίκης το σουτ για να διαμορφωθεί κάπως έτσι το 5-0 στο 86' για την ομάδα του Ολυμπιακού, που με αυτή τη νίκη παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η εξέλιξη του αγώνα

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

90' Τέλος αγώνα. Ολυμπιακός-Ατρόμητος 5-0.

86' ΓΚΟΛ! 5-0 για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Χρήστου έκανε τη σέντρα και ο Τσιλίκης με σουτ πέτυχε το πέμπτο γκολ των Πειραιωτών.

60' Ο Ολυμπιακός μένει με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Κολτσίδα.

67' Ο Κωστανάσιος αντικατέστησε τον Ντάι.

62' Τη θέση του Φουάση πήρε ο Κεφαλιανός.

50' Τη θέση του Λάμπρου πήρε ο Κολτσίδας.

46' Το δεύτερο μέρος άρχισε.

46' Αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Τις θέσεις των Κηπουρού και Αγιώτη πήραν οι Θυμιανός και Ξενιτίδης αντίστοιχα.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

45' Τέλος Α' μέρους. Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0.

38' ΓΚΟΛ! 4-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Μπέτσας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Τζουμάκης το 4-0. Σαν σε προπόνηση.

19' ΓΚΟΛ! 3-0 για τον Ολυμπιακό. Ατομική ενέργεια από αριστερά του Φουάση. Την κατάλληλη στιγμή σέντραρε και με πλασέ ο Ντάι άνοιξε κι άλλο τη διαφορά.

16' ΓΚΟΛ! 2-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Τζουμάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρέτσος με κεφαλιά έκανε το 2-0. Ξεμπερδεύει νωρίς ο Θρύλος.

6' ΓΚΟΛ! 1-0 για τον Ολυμπιακό. Νωρίς νωρίς άνοιξαν το σκορ οι Πειραιώτες. Ο Φουάσης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και με κεφαλιά ο Τσιλίκης έκανε το 1-0.

5' Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού σε τετ-α-τετ του Τζουμάκη.

1' Ο αγώνας άρχισε.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Παπαδάκης, Ρέτσος, Φουάσης (62' Κεφαλιανός), Λάμπρου (50' Κολτσίδας), Χρήστου, Κηπουρός (46' Θυμιανός), Ντάι (67' Κωστανάσιος), Μπέτσας, Αγιώτης (46' Ξενιτίδης), Τζουμάκης, Τσιλίκης

Διαβάστε επίσης

Στην ΠΑΣ Τήνου η Σχολή Άνδρου

Στην ΠΑΣ Τήνου η Σχολή Άνδρου

Τρία όμορφα παιχνίδια διεξήχθησαν ανάμεσα σε μικρούς οπαδούς του ΠΑΣ Τήνου και της Σχολής του Ολυμπιακού στην Άνδρο.