Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναχωρούν για Κροατία!

Αναχωρούν για Κροατία!
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015 - 14:40

Για την Κροατία θα αναχωρήσει το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα Νέων (1997-98) του Ολυμπιακού, προκειμένου να συμμετάσχει στο «13th Mladen Ramljak International Memorial Tournament». Ένα πάρα πολύ σπουδαίο τουρνουά, το οποίο θα φιλοξενηθεί από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου στην πρωτεύουσα της χώρας, το Ζάγκρεμπ.

Στόχος των ιθυνόντων αυτή την περίοδο, είναι να αξιολογηθούν τα παιδιά τα οποία θα στελεχώσουν από τη νέα σεζόν την Κ20 του Ολυμπιακού και μέσα από δυνατά τουρνουά, θα ξεχωρίσουν αυτοί που μπορούν να προσφέρουν.

Στην αποστολή μετέχουν παίκτες γεννημένοι το '97 και το '98, που έπαιξαν φέτος στην Κ20, αλλά και στην Κ17.

Ο Θρύλος είναι στον Α' όμιλο με αντιπάλους τις Ντ. Ζάγκρεμπ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Κάλιαρι, ενώ ο δεύτερος απαρτίζεται από τις Ριέκα, Κοπεγχάγη και Αμπούγια.

Ο Ολυμπιακός παίζει το πρώτο του παιχνίδι την Πέμπτη στις 09:30 απέναντι στην Κάλιαρι, το δεύτερο την Παρασκευή κόντρα στην Ντιναμό στις 18:15 και το τρίτο το Σάββατο στις 11:15 με τη Μακάμπι.

Την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί αγώνες κατάταξης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Πετσής Βασίλειος, Χαντζάρας Δήμος, Δερμιτζάκης Ανδρέας, Φουάσης Αντώνης, Γαβαλάς Ιάσων, Κασαπίδης Γρηγόρης, Κατσιμήτρος Δημήτριος, , Κουγιός Σταύρος, Λάμπρου Ευστάθιος, Μακροστέργιος Γιώργος, Τζουμάκης Δημήτριος, Πλέγας Κωσταντίνος, Ρέτσος Παναγιώτης, Θυμιανός Αλέξανδρος, Τόλι Άντριτ, Τσιλίκης Φώτης, Βάρκας Γιάννης, Μπέτσας Κωνσταντίνος.

Στην Κροατία θα ταξιδέψει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο προπονητής της Νέων κ. Βασίλης Βούζας, ο επικεφαλής προπονητής τερματοφυλάκων κ. Φώτης Στρακόσια και ο γυμναστής της ομάδας Νέων κ. Θανάσης Ρωσίδης.

Διαβάστε επίσης

«Έγινες... Πίρλο»!

«Έγινες... Πίρλο»!

Ο Κώστας Χρήστου αποκάλυψε στον «ΓΑΥΡΟ» τι του είπε ο «αδερφός» του, Κώστας Κιρτζιαλίδης, ο οποίος τόνισε: «Είναι διαφορετικό και περηφάνια να είσαι Ολυμπιακός»

Πρωταθλητές Εύβοιας!

Πρωταθλητές Εύβοιας!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα των Παίδων της Σχολής Χαλκίδας πήρε την κούπα χωρίς ήττα.

«Να μάθουν τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού»

«Να μάθουν τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού»

Ο τεχνικός της Κ17 του Θρύλου, Δημήτρης Μαυρογενίδης, μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία των ποδοσφαιριστών του, αλλά και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.