Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη χρονιά αυτή»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη χρονιά αυτή»
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 - 02:14

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Από τη στιγμή που άρχισαν οι προπονήσεις των Νέων του Ολυμπιακού, έγιναν και οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του τμήματος κάτω των 20 ετών. Ως επί των πλείστων με τους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 1996 και δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη διοργάνωση του Youth League της UEFA.

Πληροφορίες του «ΓΑΥΡΟΥ», αναφέρουν πως παρελθόν αποτελούν από την ακαδημία του Ολυμπιακού οι Κώστας Γαρεφαλάκης, Γιώργος Καναβέτας, Ηλίας Ιγνατίδης και Μιχάλης Ηλιάδης.

Μάλιστα ο πρώτος μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ», σχετικά με αυτή την εξέλιξη και ο εκ των αρχηγών της περσινής σεζόν στους Νέους, τόνισε: «Αυτά τα 5 χρόνια που ήμουν στην ακαδημία του Ολυμπιακού βελτιώθηκα πάνω απ’ όλα ως άνθρωπος και μετά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους προπονητές και διευθυντές της ακαδημίας με τους οποίους συνεργάστηκα. Γιατί χωρίς όλους αυτούς ανθρώπους δεν θα ήμουν αυτό που είμαι σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κύριο Παύλου γιατί αυτά τα 5 χρόνια με στήριζε συνεχώς και ήταν δίπλα μου.

Όπως επίσης και τον κύριο Γεωργάτο, αλλά και τους προπονητές κ. Ελευθεριάδη και κ. Βούζα για τα όσα ζήσαμε και έμαθα την τελευταία μου χρονιά στους Νέους. Από αυτά τα 5 χρόνια που ήμουν στην ακαδημία δεν θα ξεχάσω ποτέ την τελευταία χρονιά της ομάδας. Διότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και είχαμε μία εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Εύχομαι κάποια στιγμή να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας με τον σύλλογο στο μέλλον!».

Διαβάστε επίσης