Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και πού να αρχίσουν να… σκάνε οι βόμβες

Και πού να αρχίσουν να… σκάνε οι βόμβες
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 - 20:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΟΥΣΚΙΔΗΣ

Είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια των γνωστών παπαγάλων για να αναχαιτίσουν επικοινωνιακά τις -γι’ ακόμη μία χρονιά- μεταγραφικές επιλογές των άλλων από τον ποδοσφαιρικό κάλαθο της Ευρώπης. Προκειμένου, λοιπόν, να παίξουν το γνωστό παιχνιδάκι του αποπροσανατολισμού, καταφεύγουν και πάλι στην προπαγάνδα του ελέγχου του παρασκηνίου από τους άλλους, εν είδει πρόγευσης της… δήθεν αλλαγής που έρχεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελευταίο παράδειγμα, η επιχείρηση εκμετάλλευσης των… πυροτεχνημάτων Πανόπουλου, προκειμένου να πείσουν πως πρόκειται για ήττα του Ολυμπιακού. Γελάνε πραγματικά και τα τσιμέντα. Προσπαθούν να πιαστούν από οτιδήποτε, ακόμη και από έωλες εξαγγελίες, για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους. Το ερώτημα, όμως, παραμένει: Από πού κι ως πού έχουν τόσο σίγουρο πως είτε σε ό,τι αφορά την ΕΠΟ ή σε ό,τι έχει να κάνει με τις ισορροπίες τη Λίγκας, ο αντι-Ολυμπιακός συνεταιρισμός των αφεντικών τους θα καταφέρει να πείσει τον οποιονδήποτε να τους ακολουθήσει; Ποιος άραγε, εκτός από εκείνους που οι στοχεύσεις τους δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, θα ταυτιστεί με τους τζαμπατζήδες και τους αναξιόπιστους; Αυτά βέβαια θα τα δούμε εν καιρώ. Ομως φανταστείτε τι έχουμε να δούμε και ν’ ακούσουμε όταν θα αρχίσουν να… σκάνε οι βόμβες του Θρύλου.

-Συγχαρητήρια στα παιδιά της κολύμβησης του Θρύλου, που επιβεβαίωσαν την κυριαρχία του Συλλόγου σ’ ένα ακόμη ερασιτεχνικό άθλημα. Οι αριθμοί (και εκεί) ζαλίζουν. Κι όλα αυτά, σε μια στιγμή που τα αντίστοιχα τμήματα των άλλων σαπίζουν, εξαιτίας της απόλυτης αδιαφορίας που επιδεικνύουν οι γιαλαντζί ευεργέτες. Αντίθετα, η έμπρακτη βοήθεια του Μαρινάκη στα συγκεκριμένα μέτωπα όχι μόνο δίνει ζωή και ενισχύει τα τμήματα-θεμέλια του Ολυμπιακού, αλλά προσφέρει τη δυνατότητα για μεγάλες χαρές σε όποιον αγαπάει τον Δαφνοστεφανωμένο.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 13/06/2016)

Διαβάστε επίσης

Αυτό λέγεται «πίστη στον εαυτό σου»!

Αυτό λέγεται «πίστη στον εαυτό σου»!

Ο Νίκος Κώτσης γράφει για τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος άφησε στα κρύα του λουτρού ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, παρότι του εγγυούνταν θέση στην 11άδα και ήρθε στον Θρύλο για να τα… βάλει με Ιντέγε και Καρντόσο!