Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έμεινα ευχαριστημένος»

«Έμεινα ευχαριστημένος»
Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015 - 21:30

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Κ15, ωστόσο εμφάνισε ένα πολύ καλό πρόσωπο, με τον Τάσο Θέο να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ο προπονητής της ομάδας μάλιστα, τόνισε πως στο μέλλον ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών θα φανεί.

Χαρακτηριστικά ο Τάσος Θέος τόνισε:

«Σίγουρα ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με κάποια καλά διαστήματα ποδοσφαίρου. Εμείς πληρώσαμε την μοναδική μας αδράνεια στη φάση του γκολ. Τα παιδιά πίεσαν πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, έβγαλαν κάποιες φάσεις και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Σε αυτές τις ηλικίες είναι πολύ σημαντικό το ποιος θα προηγηθεί, αλλά και το άγχος που υπάρχει, αφού πρόκειται για έναν αγώνα με τηλεοπτική κάλυψη και μπροστά σε αρκετό κόσμο. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος από πολλά παιδιά και μέσα από τη δουλειά θα βελτιωθούν κι άλλο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός σε όλες τις ηλικίες και τα τμήματα των ακαδημιών, θέλει να βγάλει σωστούς ποδοσφαιριστές και ανθρώπους με χαρακτήρα. Να βγάλει το ταλέντο του μέσα από την ομαδική δουλειά».

Διαβάστε επίσης