Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενωμένοι όλοι για τον μεγάλο πόλεμο…

Ενωμένοι όλοι για τον μεγάλο πόλεμο…
Σάββατο, 2 Απριλίου 2016 - 02:41

Αδέρφια μου, το οικονομικό αποτέλεσμα μιας επιχείρησης είναι συνάρτηση πολλών παραμέτρων. Στις αθλητικές εταιρείες τα έσοδα είναι εξαρτημένα από τα αγωνιστικά αποτελέσματα και παρουσιάζουν αυξομειώσεις.

Η μεγαλύτερη δυνατή εξομάλυνση των εσόδων είναι απαραίτητη ώστε να καλύπτονται τα έξοδα που είναι ανελαστικά σε μεγάλο βαθμό, μέσω σωστού οικονομικού προγραμματισμού και διαχείρισης.

Η μείωση της εξάρτησης των εσόδων από τα αγωνιστικά αποτελέσματα επιδιώκεται με την ανάπτυξη παράπλευρων δραστηριοτήτων και διασπορά του επιχειρηματικού κινδύνου.

Η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη ενήργησε μεθοδικά και αφού εξόφλησε τα χρέη που παρέλαβε από την προηγούμενη ΔΙΟΙΚΗΣΗ -όταν αντίθετα σε άλλες περιπτώσεις είχε γίνει καθεστώς οι διοικήσεις να μην εξοφλούν τα χρέη που παρέλαβαν αλλά και να δημιουργούν πρόσθετα. Στη συνέχεια η προεδράρα μας έκανε τεράστιες επενδύσεις σε ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ παικτών παγκόσμιας κλάσης και συνεχίζει να επενδύει στις υποδομές.

Το πρόβλημα των αθλητικών εταιρειών σήμερα στην Ελλάδα μας, αλλά και στην Ευρώπη, ακόμα και των μεγάλων ομάδων, είναι το αυξανόμενο κόστος αμοιβών παικτών σε ύψη που δεν καλύπτονται από τα έσοδα των ομάδων με ζημιογόνα αποτελέσματα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Το ΣΗΜΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, το κεφάλι του ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΥ Εφηβου, ενισχυμένο από το ΚΥΡΟΣ και την αναμφισβήτητη επιχειρηματική ικανότητα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ μας, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, δημιουργεί στον ΚΟΣΜΟ του ΘΡΥΛΟΥ μας συναισθήματα ενότητας, εμπιστοσύνης και παραπέμπει σε ΑΞΙΕΣ στενά συνυφασμένες με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, που έχουν υμνηθεί, όπως ο ΘΡΥΛΟΣ, η ΔΟΞΑ, ο τίμιος κόσμος που δεν λυγά ποτέ, το ΠΑΘΟΣ, ο ΑΓΩΝΑΣ, η ΝΙΚΗ!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας διαθέτει άρτιο επιτελείο στελεχών που παρακολουθούν από πολύ κοντά τις ελληνικές και τις διεθνείς εξελίξεις στον χώρο του Αθλητισμού.

Τα στελέχη του ΘΡΥΛΟΥ μας διαθέτουν τεχνογνωσία ικανή για τη δημιουργία καινοτομιών, προκειμένου συνδυαστικά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων που σήμερα πλεονεκτούν!

ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ...

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, μας πάνε για GREXIT. Πάνε να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ και να θάψουν το ποδόσφαιρο, το μοναδικό πράγμα που γεμίζει τη μίζερη ζωή μας! Και αν όλα αυτά τα πραγματοποιήσουν και δεν σοβαρευτούν πριν είναι πλέον πολύ αργά, να ΞΕΡΟΥΝ πολύ καλά πως θα μας βρουν μπροστά τους! Ο υπουργός που είναι μόνο λόγια, αλλά από πράξεις μηδέν, μάθαμε πως στη συνάντηση με FIFA-UEFA δεν έκανε πίσω!

Αδέρφια μου, να είστε όλοι σε εγρήγορση, να τους τη λέτε ΑΣΧΗΜΑ με όλα τα μέσα που έχετε για να την ακούσουν! Μέσα σε μια βδομάδα κρίνονται τα πάντα, μετά όλα θα είναι πολύ αργά! Μετά θα βγούμε όλοι στους δρόμους! Τότε θα μας βρουν μπροστά τους!

Αδέρφια μου, το στενό μυαλό του κυρίου Κοντονή δεν έχει πάρει χαμπάρι, δεν έχει συνειδητοποιήσει, δεν έχει αντιληφθεί τον μεγάλο κίνδυνο που θα χτυπήσει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και όλη την κυβέρνησή του! Νομίζει πως ο ελληνικός φίλαθλος κόσμος είναι έτοιμος να αποδεχθεί την αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κούνια που σε ΚΟΥΝΑΓΕ, Κοντονή!

Πάνε να κάνουν την ΕΛΛΑΔΑ μας τριτοκοσμική, πάνε να κάνουν και το ποδόσφαιρό μας έτσι! Εγώ που μιλάω με πολλούς οπαδούς μέσω μηνυμάτων όλων των ομάδων, ξέρω πως είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους!

Αδέρφια μου, η μεγάλη, ή ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ, πλειονότητα της κοινωνίας, όπως σας είπα και πιο πάνω ανεξαρτήτως ομάδας δεν χωράει το μυαλό τους ένα GREXIT του ελληνικού ποδοσφαίρου! Αυτό θα είναι συνολική καταστροφή! Μόνο κάποιοι το επιδιώκουν αυτό. Αυτοί που ΜΙΣΟΥΝ τον ΘΡΥΛΟ μας!

Μόνο κάποια αρρωστημένα μυαλά θέλουν τη μεγάλη αυτή καταστροφή για να ικανοποιήσουν το εγώ τους και να δικαιολογήσουν τις θέσεις τους στις ηγεσίες των ΠΑΕ οι οποίες δεν έχουν φράγκα, βάσεις, οργάνωση και βασικά τη στήριξη των οπαδών τους!

ΚΟΙΤΑ να δεις, ΚΟΝΤΟΝΗ, πριν είναι πάρα πολύ αργά, μη μασάς πως το ελληνικό GREXIT το θέλει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ κοινωνία… Ολα αυτά τα στηρίζουν οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες. Θα φας μεγάλο πακέτο και εσύ, Κοντονή, το ΚΟΜΜΑ σου και ο Αλέξης Τσίπρας!

Εχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν, σας ξαναλέω πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει σε μια βδομάδα. ΑΛΛΙΩΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Οι συνέπειες θα είναι μεγάλες και καταστροφικές!

Εχετε ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ πως το ποδόσφαιρο θα γίνει ερασιτεχνικό; Ξεχάστε τους ξένους ποδοσφαιριστές, τους ξένους προπονητές, τα πάντα!

ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΜΥΑΛΟ, γιατί θα γεμίσουν Αθήνα και Πειραιάς από αγανακτισμένο φίλαθλο κόσμο! Δεν σου ρίξανε την κυβέρνηση οι αγρότες, θα σ’ τη ρίξουν οι οπαδοί!

Ο Ελληνας καθημερινά ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ με όλα αυτά που ζει και το ποδόσφαιρο είναι το μόνο πράγμα που του τη γεμίζει. Αν μας κόψετε και αυτό, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο!

Ασε που να ΞΕΡΕΙΣ καλά πως δεν θα γίνονται πληρωμές από τη FIFA και την UEFA προς την ΕΠΟ!

Ολα αυτά να ΞΕΡΕΤΕ πως το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα είναι ικανό να έχει επενδυτές, και να ΞΕΡΕΤΕ πως θα φύγουν όλοι αυτοί που είναι! Οι ομαδούλες όπως βάζελος και ΚΟΥΛΑ θα βαρέσουν κανόνι, ή ΑΛΛΙΩΣ θα πτωχεύσουν, αφού θα χάσουν τα οποία περιουσιακά στοιχεία έχουν χωρίς κανένα αντάλλαγμα! Ολες οι άλλες μικρές ομάδες θα διαλυθούν γιατί δεν θα μπορούν να τη βγάλουν και να αντέξουν!

ΤΣΙΠΡΑ και ΚΟΝΤΟΝΗ, να ΞΕΡΕΤΕ πως ο ΘΡΥΛΟΣ μας δεν θα χαθεί! Απλά να ΞΕΡΕΤΕ πως θα χαθείτε εσείς! Οι οπαδοί και οι ΑΓΝΟΙ φίλαθλοι θα σας ρίξουν και θα σας κυνηγήσουν ΑΣΧΗΜΑ!

Σε ό,τι έχω ιερό, θα είμαι ο πρώτος που δεν θα λογαριάσω ούτε οικογένεια ούτε τίποτα και θα τα κάνω όλα ΩΠΑ!
Αδέρφια μου, να είστε έτοιμοι. Αν τη δουν έτσι, εμείς θα τη δούμε ΑΛΛΙΩΣ!

Θα γίνει μεγάλος ΧΑΜΟΣ!!!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στη 01/04/2016)

Διαβάστε επίσης

Ιβάν ρίξε μια ματιά στο rumafia.com...

Ιβάν ρίξε μια ματιά στο rumafia.com...

Για ψαχτείτε λίγο ρε Ιβάν, τι είναι αυτά; Δεν μπορεί να κάνεις κάθε μέρα δηλώσεις για τη διαφθορά και να είναι το πρόσωπο σου και το όνομα σου φάτσα κάρτα σε σάιτ για την Ρωσική Μαφία...