Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποχρέωση το Κύπελλο

Υποχρέωση το Κύπελλο
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 - 22:39

Αυτό που παρακαλούσαν όλοι μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ συνέβη και ο Ολυμπιακός το επόμενο Σάββατο θα βρει απέναντί του την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι μία χρυσή ευκαιρία για την ομάδα να πάρει το αίμα της πίσω και πάνω απ’ όλα να της δώσει ένα καλό μάθημα. Περισσότερο για τη γλώσσα που έβγαλαν μετά τη νίκη τους στο ματς του πρώτου γύρου. Δεν απαγορεύεται σε κανέναν να νικήσει ένα ματς, αλλά το θέμα είναι να δείχνει και σεβασμό στον αντίπαλό του. Η ΑΕΚ δεν έδειξε σεβασμό μετά από εκείνο το παιχνίδι και τώρα ο Ολυμπιακός οφείλει να την τιμωρήσει.

Το θέλουν όλοι στον Πειραιά και οι ποδοσφαιριστές έχουν υποχρέωση απέναντι στον κόσμο και στον πρόεδρο να πάρουν το τρόπαιο. Κατάλαβαν πολλά και εκείνοι όταν είδαν το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πηγαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ γνώρισε και εκείνος ότι δεν θα γίνει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Κι όμως, πήγε για να τους δείξει με την παρουσία του πόσο πολύ θέλει αυτό το τρόπαιο. Βέβαια το γεγονός ότι ο Σταύρος Κοντονής μετέτρεψε σε παρωδία αυτόν τον τελικό με την απόφασή του να το κάνει στο μεγαλύτερο γήπεδο της Ελλάδας και χωρίς κόσμο, δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα αγνοήσει τον θεσμό. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, έχει μάθει να σέβεται τους θεσμούς και να τους τιμάει.

ΥΓ.: Σε ένα γήπεδο που θα έχει 310 άτομα ζητούν ακόμα και από τους δημοσιογράφους ΑΜΚΑ για να εκδώσουν διαπιστεύσεις. Ποτέ δεν κατάλαβα σε τι χρησίμευσε το ΑΜΚΑ που τόσο πολύ ταλαιπώρησε τον απλό κόσμο όταν ήθελε να πάρει εισιτήριο. «Ντου» έγιναν και στη Λεωφόρο, και στην Τούμπα, αλλά δεν άκουσα να χρησιμεύει σε κάτι το γεγονός ότι είχαν εκδοθεί εισιτήρια με το ΑΜΚΑ των οπαδών.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 29/04/2016)

Διαβάστε επίσης

Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός…

Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός…

Ο Χάρος της 7 γράφει για το μεγαλείο του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει την τύχη να έχει στο τιμόνι του έναν σπουδαίο ηγέτη όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η Λέστερ δεν επένδυσε;

Η Λέστερ δεν επένδυσε;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε η Λέστερ το περασμένο καλοκαίρι, για τις οποίες έβγαλε από τα ταμεία της 50 εκατ. ευρώ!