Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός…

Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός…
Σάββατο, 30 Απριλίου 2016 - 00:03

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ! Αγιες μέρες έρχονται, ξανά χρυσές σελίδες γράφονται από τον ΘΡΥΛΟ μας, τη μεγαλύτερη -όπως και να το κάνουμε- ομάδα στην Ελλάδα! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας μεγαλουργεί και κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος σε όλα!

Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια και ας πονάει πολλούς! Εμείς φταίμε που μετά τον μεγάλο ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ανέλαβε το τιμόνι του ΘΡΥΛΟΥ μας ένας άλλος μεγάλος, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ; Ενας άρρωστος ΓΑΥΡΟΣ σαν όλους εμάς, που ήρθε την κατάλληλη στιγμή να μας αναλάβει. Ενας φανατικός οπαδός του ΘΡΥΛΟΥ μας από μικρό παιδί. Ενας άνθρωπος που από την αρχή που ανέλαβε, σας το έλεγα πως θα κάνει μεγάλα πράγματα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας.

Ενας επιχειρηματίας ΣΟΒΑΡΟΣ, που πρώτο μέλημά του ήταν να βάλει μια τάξη στα πάντα που αφορούσαν τη μεγάλη μας αγάπη! Ενας άνθρωπος που έκανε ρυθμίσεις για την εξόφληση των τότε χρεών που είχε ο ΘΡΥΛΟΣ μας, πληρώνοντας βέβαια από την τσέπη του. Οχι όπως κάνουν κάποιοι άλλοι... Βλέπε ΑΕΚΟΥΛΑ, βλέπε ΜΠΑΟΚ, βλέπε ΒΑΖΕΛΟ... Ολοι αυτοί που ψάχνουν ψύλλους στ’ άχυρα ώστε να βρουν κάτι για να καλύψουν τα χάλια τους!

Εμείς, κύριοι, το λέω και θα το λέω πάντα, είμαστε μια οικογένεια, μια γροθιά. Είμαστε πάντα συσπειρωμένοι ως φίλαθλοι και ειδικά ως οπαδοί! Εμείς είμαστε νοικοκυρεμένοι διοικητικά, με την καλύτερη αγωνιστική πορεία της ομάδας μας και με σπουδαίους παίκτες που φέρνει ο πρόεδρός μας στο Λιμάνι μας! Εμείς έχουμε κάνει ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πολλή δουλειά για να πάρουμε τα πρωτεία όλα αυτά τα χρόνια!!!

Τα πράγματα είναι απλά: η διοίκησή μας ψάχνεται και φέρνει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα μας (βασικά στον σύλλογό μας), στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας! Ρε αλλόθρησκοι, αν κρίνετε έναν-έναν από το ρόστερ μας, θα δείτε ότι όλοι είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!!! Τον τελευταίο μας παίκτη αν είχατε, θα ήταν ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΣ και αναντικατάστατος! ΜΗΠΩΣ έχω άδικο;

Ολα αυτά που σας γράφω τώρα και που θα ΣΥΝΕΧΙΣΩ να σας γράφω και να σας λέω, κατά βάθος τα ΞΕΡΕΤΕ όλοι σας. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... Είσαστε πολύ μικροί μπροστά μας κι όλα σας φαίνονται μεγάλα. Εχετε χάσει την μπάλα, γι’ αυτό μας λέτε άλλα κι άλλα!

Το ποδόσφαιρο σήμερα, κύριοι, έχει γίνει πιο απαιτητικό, πιο γρήγορο, πιο σκληρό. Θέλει πολλή δουλειά και χρήμα, πράγμα που ο ΘΡΥΛΟΣ -μαζί με τον πρόεδρό μας- έχει κερδίσει την παρτίδα. Κάτι που σας πονάει, αλλά τι να κάνουμε εμείς για αυτό;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΘΡΥΛΟΣ, ΘΥΡΑ 7, ΚΟΚΚΑΛΗΣ και ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ είναι οι λέξεις που πάντα, όσο ΖΕΙΤΕ, θα σας ΠΟΝΑΝΕ...

Τόσο ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ όσο και ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ τη μοναδική ιστορία μας και έχουν καθιερωθεί στις συνειδήσεις των οπαδών μας ως οι μεγαλύτεροι πρόεδροι του ΘΡΥΛΟΥ μας! Ηταν και είναι πρόεδροι-ΟΠΑΔΟΙ!

Αλλόθρησκοι, απλά είναι τα πράγματα: κάντε απλές συγκρίσεις, βάλτε τους καπετάνιους μας δίπλα στους δικούς σας... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ...

Για παράδειγμα, ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ βγαίνει στις τηλεοράσεις και εμψυχώνει τους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ μας, ντοπάρει τους οπαδούς μας, συμπεριφέρεται κι αυτός σαν εμάς! Είναι κι αυτός όπως όλοι μας. Μας αποτρέπει, από την αρχή που ανέλαβε, να κάνουμε το παραμικρό που θα κάνει κακό στον ΘΡΥΛΟ μας! Πράγμα που ο ΤΟΥΙΤΙ και ο ΙΒΑΝΑΚΟΣ δεν κάνουν... Και ξέρουμε όλοι μας το γιατί: δεν μπορούν να μας κερδίσουν στα ίσα με τίποτα!

Βγαίνει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ και τους λέει το αυτονόητο... Θα πάρουμε το πρωτάθλημα! Θα πάρουμε το Κύπελλο! Αυτή η ομαδάρα που έχουμε δεν λογαριάζει κανέναν και τίποτα!

ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΡΕΕΕΕ!!!
Γι’ αυτό παθαίνετε εγκεφαλικά...

Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, όλοι οι αντίπαλοί μας καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως το λιοντάρι πάλι όλα θα τα πάρει!!! Και να η κλάψα. Και να τα σάλια. Και να οι συκοφαντίες. Αλλά έτσι, κύριοι αντίπαλοι, δεν γράφονται ιστορίες. Με ιστορίες για αγρίους, αφήστε τις ΚΟΥΠΕΣ για «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ» κυρίους!

Και τελειώνοντας για σήμερα, αδέρφια μου, έχω να τους πω ότι δεν μπορούν όλοι αυτοί οι ΤΟΥΙΤΙΔΕΣ, τα ΤΙΓΡΑΚΙΑ και οι ΙΒΑΝ οι τρομεροί να μιλάνε για βία... Αυτοί οι ίδιοι τη δημιουργούν! Αυτοί που βγαίνουν στις ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ μετά τα ΑΙΣΧΗ που έχουν κάνει οι οπαδοί τους και λένε πως αν ήταν στη θέση τους θα έμπαιναν και αυτοί στο γήπεδο...

Ολες αυτές οι εκπομπές του γνωστού καναλιού που έχω χλευάσει βγαίνουν και συκοφαντούν χωρίς αποδείξεις, ΜΠΡΙΖΑΡΟΥΝ αυτούς που τις βλέπουν και μετά στα μεταξύ μας παιχνίδια οι αντίπαλοι, ανενόχλητοι, μπαίνουν μέσα, πετάνε πέτρες, κοτρόνες, σίδερα, μπουκάλια και ουδείς αστυνομικός αλλά και αντίπαλος παράγοντας συγκινείται προκειμένου να τους σταματήσει...

Για τη βία μέσα στα γήπεδα φταίει η εκάστοτε διοίκηση. Γιατί εμείς στο Καραϊσκάκη μας δεν κάνουμε το παραμικρό;

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 29/04/2016)

Διαβάστε επίσης

Η Λέστερ δεν επένδυσε;

Η Λέστερ δεν επένδυσε;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε η Λέστερ το περασμένο καλοκαίρι, για τις οποίες έβγαλε από τα ταμεία της 50 εκατ. ευρώ!

Ασχοληθείτε με τον θίασό σας!

Ασχοληθείτε με τον θίασό σας!

Ο Χάρος της 7 απαντάει όπως μόνο αυτός ξέρει στον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο και ξεκαθαρίζει πως όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την ομαδάρα του Θρύλου, τη Διοίκησή του και τον ΠΡΟΕΔΡΟ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ…

Υποχρέωση το Κύπελλο

Υποχρέωση το Κύπελλο

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου ο Ολυμπιακός έχει χρυσή ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω και πάνω απ’ όλα να δώσει στην ΑΕΚ ένα καλό μάθημα.