Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασχοληθείτε με τον θίασό σας!

Ασχοληθείτε με τον θίασό σας!
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016 - 02:34

Αδέλφια μου ΓΑΥΡΟΙ, πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά, με πολλές, ατελείωτες κούπες στον Πειραιά!!! Αν και πέρασαν κάποιες ημέρες από τότε που συνέβη, δεν γίνεται να μην απαντήσουμε σε κάτι που μας ήρθε από… Θεσσαλονίκη πλευρά.

Την προηγούμενη εβδομάδα, λοιπόν, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε για πολλά και σημαντικά θέματα σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, τον Libero107.4, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Αφού προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τους λόγους που δεν κατέβηκε ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη, αφού έριξε -όπως αναμενόταν- την ευθύνη των όσων τραγικών καταστάσεων ακολούθησαν, αφού με τον τρόπο του έδωσε άλλοθι στους αλήτες που εκτρέφουν στην Τούμπα και τους χρησιμοποιούν όπως τους βολεύει, ήρθε να μας κάνει και μαθήματα συμπεριφοράς και να αναφερθεί στον κόσμο του Θρύλου και ότι θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για το πώς χειρίζεται η διοίκηση την κόντρα με την ομάδα του και τον Σαββίδη που ξέρει μόνο πέντε λέξεις ελληνικές να πει, εκτός από το καλημέρα και καληνύχτα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Θεωρώ ότι η διοίκηση μίας ομάδας οφείλει να σέβεται το μέγεθος της ομάδας που υπηρετεί. Αν δεν ντρέπονται οι Ολυμπιακοί για τον τρόπο που επικοινωνεί η διοίκησή τους ή ένας άνθρωπος, γιατί κρύβονται πίσω από διαρροές, τι μπορούμε να κάνουμε; Είναι άλλο να υπάρχει μία ενημέρωση για να είναι ενήμεροι οι δημοσιογράφοι και άλλο να χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς και να κρύβεσαι πίσω από διαρροές. Οι Ολυμπιακοί νομίζω ντρέπονται για τον τρόπο που επικοινωνεί η διοίκησή τους την κόντρα με τον Ιβάν Σαββίδη και καλά κάνουν και τον φοβούνται, γιατί με την επιμονή του και τη γνώση, από εκείνον μόνο κινδυνεύουν να χάσουν τα προνόμιά τους. Εγώ αν ήμουν υπεύθυνος για τέτοιου είδους διαρροές θα ντρεπόμουν να το κάνω αυτό».

- Δεν περιμένουμε εσένα να μας πεις τι πρέπει να κάνει η Διοίκηση του Ολυμπιακού μας και με ποιο τρόπο θα επικοινωνεί να διάφορα θέματα που προκύπτουν.

- Η Διοίκηση του Ολυμπιακού σέβεται την ιστορία της και το μέγεθός της, σέβεται τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και το αποδεικνύει σε κάθε της βήμα, καθημερινά.

- Η Διοίκηση του Ολυμπιακού ΔΕΝ έχει μάθει να κρύβεται και να κάνει κοκοκό όπως εσείς που τρέματε ακόμα και τα άδεια καθίσματα του Καραϊσκάκης.

- Η Διοίκηση του Ολυμπιακού σέβεται απόλυτα τους αντιπάλους της και ΠΟΤΕ δεν επέτρεψε να γίνονται στο γήπεδό της τέρατα και σημεία. Το ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ είναι εκκλησία και άπαντες μιλούν για άψογη φιλοξενία.

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θα έδωσε ΠΟΤΕ την άδεια στους φιλάθλους της να πετάξουν ψάρια στους πάγκους της αντιπάλου ομάδας.

- Και όσον αφορά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού… ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ στο στόμα σου!

- Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ που έχουν και για τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

- Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα και θα στηρίζουν ΟΛΕΣ τις αποφάσεις που παίρνει η Διοίκηση για το καλό της ομάδας μας.

- Και πολύ σωστά πήρατε την απάντηση «δεν ασχολούμαστε με ΚΛΟΟΥΝ!». Μήπως έχει αποδείξει ότι είναι κάτι άλλο;

- Από τα ψάρια στους πάγκους, από τις δολοφονικές επιθέσεις των οπαδών σας εναντίον των παικτών μας, από τις διακοπές των αγώνων, από τις φωτιές που τις βλέπουν στο φεγγάρι και καμαρώνετε, στις απειλές ότι δεν κατεβαίνουμε στο Κύπελλο (μαδήσατε τη μαργαρίτα και τελικά αποφασίσατε όχι). Και κάτι άλλο… ΚΑΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

- Και όσον αφορά τον φόβο: κάπου έχεις μπερδευτεί γιατί εμείς ήμασταν στο γήπεδο και σας περιμέναμε... Εσείς ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΠΟΤΕ... Καλύτερα λοιπόν πριν μιλήσεις να σκέφτεσαι τι λες.

Και καλά θα κάνετε να πάρετε τον «θίασο» που διοικείται και τους «ΠΑΟΚ και ας μη γ…ω» (αυτό είναι το σύνθημά των κάφρων που σας στηρίζουν και να πάτε στη Ρωσία, εκεί που η γλώσσα είναι γνωστή στον Πρόεδρό σας και που δεν χρειάζεται διερμηνέα, όπως και ο τρόπος δράσης οικείος και αποδεκτός.

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΟ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ… ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΚΛΟΟΥΝ», ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ...

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 04/05/2016)

Διαβάστε επίσης

Γιατί Ρομπέρτο, γιατί Καπίνο!

Γιατί Ρομπέρτο, γιατί Καπίνο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει πέντε λόγους για τους οποίους θα πρέπει να παίξει ο Ισπανός στον τελικό του Κυπέλλου και τρεις για τους οποίους θα πρέπει να αγωνιστεί ο Ελληνας πορτιέρο.

Αυτοί πάνε να μας τρελάνουν τελείως…

Αυτοί πάνε να μας τρελάνουν τελείως…

Ο Χάρος της 7 σχολιάζει τις ωμές παρεμβάσεις του Σταύρου Κοντονή και παράλληλα δίνει τη δική του μάγκικη απάντηση στον Δημήτρη Μελισσανίδη και στην Κούλα.

Η Λέστερ δεν επένδυσε;

Η Λέστερ δεν επένδυσε;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε η Λέστερ το περασμένο καλοκαίρι, για τις οποίες έβγαλε από τα ταμεία της 50 εκατ. ευρώ!

Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός…

Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός…

Ο Χάρος της 7 γράφει για το μεγαλείο του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει την τύχη να έχει στο τιμόνι του έναν σπουδαίο ηγέτη όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης.