Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη ντροπή και ξεφτίλα, αλλά ο κόσμος βλέπει!

Μεγάλη ντροπή και ξεφτίλα, αλλά ο κόσμος βλέπει!
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 - 02:45

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ! Εχουμε όλοι μας τρελαθεί με όλα αυτά που γίνονται εις βάρος του ΘΡΥΛΟΥ μας και του Προέδρου μας.

Για μια ακόμη φορά βλέπουμε ότι τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο. Πάλι αθώωσε τον Μελισσανίδη η ίδια επιτροπή που είχε βγάλει λάδι ξανά τον ιδιοκτήτη της ΚΟΥΛΑΣ...

Οι απειλές κατά του παρατηρητή Κύρκου πήγαν στον βρόντο...

Ξέρουν ότι ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ και θα τη σκαπουλάρουν... ΜΑΓΚΙΕΣ εκ του ασφαλούς! Αυτοί είναι...

Πώς γίνεται η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ να δίνει με την απόφασή της το «ΟΚ» και το δικαίωμα να συνεχίζει τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ του ο τίγρης;

Να ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να απειλεί διαιτητές, παράγοντες και γενικώς όποιον δεν του κάνει τα κέφια;

Να συνεχίζουν να ευνοούνται αυτοί που πραγματικά καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Δεν τιμωρούνται με τίποτα και περιμένουν πώς και πώς να δώσει κάποιο δικαίωμα ο Πρόεδρός μας ή ο κόσμος μας για να εξαντλήσουν τους νόμους μόνο πάνω μας!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Αδέρφια μου, ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας θα στηρίξει όσο μπορεί την ομαδάρα μας και τη διοίκησή μας όσο ποτέ άλλοτε. Η μάχη τώρα αρχίζει!

Ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ μας είναι ο πλέον απαιτητικός! Θέλει την ομάδα του στην κορυφή. Απαιτεί τίτλους και ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ παντού! Είναι στο DNA μας, δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο.

Με την είσοδο του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ στην ΠΑΕ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όχι μόνο δυνάμωσε, αλλά έφτασε να λογίζεται από τις υπερδυνάμεις της Ευρώπης. Οσο για εδώ στην Ελλάδα, τι να μας πουν όλοι μαζί για τη ζωή τους; Είναι πολύ λίγοι μπροστά μας. Το ΞΕΡΟΥΝ κατά βάθος πολύ καλά και προσπαθούν με ψέματα και λάσπες να καλύψουν τη γύμνια τους!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι σύλλογος ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Ο καθρέφτης δείχνει την ομαδάρα μας διοικητικά δυνατή. Δείχνει την αλήθεια!

Αλλοι να τα βλέπουν όλα αυτά, που χρειάζονται… καλλυντικά για να φανούν πιο νέοι και όμορφοι. Να τα βλέπουν όλα αυτά αυτοί που χρειάζονται ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ για να βρουν λύση!

Αλλά η διαφορά του κόσμου μας με τον δικό τους κόσμο είναι τεράστια! Ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ μας είναι πάντα εδώ, παρών και παρακολουθεί από ΚΟΝΤΑ τα πάντα που αφορούν τη μεγάλη μας και μοναδική αγάπη! Ξέρει πολύ καλά πώς να ξηγηθεί, καθώς έχει μάθει και σε δύσκολες εποχές, και σε ΚΟΥΠΕΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ!

Και το βασικό με εμάς είναι ότι όλοι οφείλουν και είναι ειλικρινείς μαζί του, πράμα που δεν βλέπω να γίνεται αλλού!

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Τα παιχνίδια στην πλάτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, για διάφορα προσωπικά οφέλη, και την κοροϊδία, δεν την ανέχεται ο λαός μας! ΑΝΤΙΔΡΑ... Οπως σας έχουν φλομώσει στα παραμύθια αυτοί που σας διοικούν!

Δεν θα τους ανοίξω άλλο τα μάτια, αλλά πρέπει να ακούν την αλήθεια πού και πού για να ξεστραβωθούν!
Τι σφαλιάρες ήταν αυτές που φάγανε και φέτος από τον ΘΡΥΛΟ μας;

Να φανταστείτε, μου είπε ένας λαγός ότι έβλεπε τα ματς έχοντας μπροστά του μια υπέροχη καροτοσαλάτα, αλλά δεν κατάφερε να τη φάει όλη.

«Μας περιποιηθήκατε καλά και έχουμε μπει για τα καλά στα ΛΑΓΟΥΜΙΑ μας». Λίγο το ΚΕΦΑΛΑΚΙ τους πήγαν να βγάλουν, αλλά τους τραβήξαμε τα μεγάλα αυτάκια. Τους ξεφτιλίσαμε! Ακόμα αστεράκια βλέπουν… Και να δω εγώ τώρα πότε θα ξαναβγούν από το ΛΑΓΟΥΜΙ τους!

Οσο για την ΚΟΥΛΑ και τον ΤΙΓΡΗ, στον τελικό θα τα ΠΟΥΜΕ καλά, μωρά μου...

Και με ξένους διαιτητές, στα τέσσερα θα πέσουν, τη ΛΟΥΤΣΑ της ομάδας μας ξανά θα τη χωνέψουν...

Γι’ αυτό, ΒΑΓΓΕΛΗ, μη μασάς, πάτα τους στο κεφάλι, κάθε χρόνο πρωτάθλημα, χορό και πεντοζάλη. Πάντα ΚΟΥΠΕΣ θα ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ, κι όλοι θα μας κοιτάτε, κι όσο για τον τελικό, τη ΛΟΥΤΣΑ μας θα φάτε...

Φέρτε ξένους διαιτητές, ο ΘΡΥΛΟΣ δεν μασάει, ομάδα, κόσμος, πρόεδρος, κάτω θα σας πατάει..

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ

Εμείς σαν ΓΑΥΡΟΙ, σαν ΘΥΡΑ 7, δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα! Και οι γενιές των ΓΑΥΡΩΝ τόσα χρόνια, και ΤΩΡΑ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που κάθε χρόνο σηκώνουμε το πρωτάθλημα, δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα!

Ασε που ξέρουμε καλά όλοι μας πως εμάς μας περιμένουν πώς και πώς στη γωνία να κάνουμε το παραμικρό για να μας σκίζουν!

Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να σας κάνουμε αυτό το χατίρι...

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 12/05/2016)


Διαβάστε επίσης

Αν έπαιζε ο Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό…

Αν έπαιζε ο Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για το ξύλο που έπεσε στην Τούμπα ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και επισημαίνει ότι αν είχε γίνει σε ντέρμπι του Ολυμπιακού, τώρα θα ασχολούνταν όλη η Ελλάδα με τη συγκεκριμένη υπόθεση.