Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το νου σας, ρεμάλια, μη μας πιάνετε στο στόμα σας!

Το νου σας, ρεμάλια, μη μας πιάνετε στο στόμα σας!
Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 - 02:32

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, δεχόμαστε συνέχεια χτυπήματα από ΠΑΝΤΟΥ... Ξέρουμε ότι είμαστε μόνοι μας εναντίον όλων τους και γι’ αυτό τον λόγο τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, πρέπει να είμαστε μια γροθιά ενωμένοι!

Βλέπουμε τους «αρμόδιους» να μη θέλουν με τίποτα να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. ΞΕΡΟΥΝ πολύ καλά πως και με ξένους διαιτητές να γίνει, η… ΛΟΥΤΣΑ που θα φάνε θα είναι μεγάλη! Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις κάποιον στα ίσα και ΑΝΤΡΙΚΙΑ, ο καλύτερος τρόπος είναι να του πετάς λάσπη με το κιλό, μέσα από κάποια sites, για παράδειγμα. Επίσης, παίρνεις και κανάλια, όπως αυτό του ΤΟΥΙΤΙ, με μεγάλα ονόματα δημοσιογραφίας, σκορπάς χρήμα, όπως κάνει ο άλλος σύμμαχός του, ο ΤΙΓΡΗΣ, και ΑΡΧΙΖΕΙΣ το παιχνίδι.

Ας τους πουν κάποιοι ότι έχουν γίνει και οι δυο τους γραφικοί! Μας τα έχουν ΠΡΗΞΕΙ με τις παράγκες, με τις διαιτησίες, που και καλά κάνουν όργια υπέρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και του προέδρου μας!

Ολες οι εφημερίδες του Βορρά, αλλά και εδώ στο λεκανοπέδιο, έχουν τρελό κόμπλεξ εναντίον του ΘΡΥΛΟΥ μας και του προέδρου μας. Αν όλα αυτά τα κάναμε εμείς, θα χαλούσε ο κόσμος!

Βλέπουμε πως ΣΥΝΕΧΩΣ χύνουν δηλητήριο. Στην τελική, αυτό είναι που τους νοιάζει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Εγώ, αδέρφια μου, τολμώ αυτό που δεν θα τολμούσε να κάνει άλλος. Να ξεσκεπάζω -με στοιχεία- τον βρόμικο ρόλο που παίζουν όλοι αυτοί εις βάρος του ΘΡΥΛΟΥ μας, του προέδρου μας, και γενικώς του κόσμου μας με τον πιο λυσσαλέο τρόπο. Θα το κάνουμε αυτό μέσα από πρωτοσέλιδα, γεγονότα, δημοσιεύματα και διάφορα περιστατικά, γιατί πλέον σιχάθηκε ο κόσμος με τα εγκλήματα που διαπράττουν σε όλα τα επίπεδα!

Εχουν κάνει μια συμμαχία και παλεύουν με νύχια και με δόντια να μη γίνει ο τελικός. Αλλά δεν θα τους περάσει! Ο ΘΡΥΛΟΣ θα νικήσει και θα τους ξεμπροστιάσει όλους αυτούς που έχουν αναλάβει να κάνουν το άσπρο μαύρο, πρωί-βράδυ... Με ΤΙΓΡΗ, ΤΟΥΙΤΙ και ΙΒΑΝ να μοιράζουν ψεύδη και κωλοτούμπες, με σκοπό τη στοχοποίηση του προέδρου μας και του λαού μας!

Να ξέρουν πως η ΥΠΟΜΟΝΗ χάνεται, το κουράγιο εξαντλείται! Τα νεύρα είναι τεντωμένα… Ολοι αυτοί παίζουν με την ψυχολογική μας κατάσταση και τη νοημοσύνη μας, λες και δεν καταλαβαίνουμε τι παιχνίδια παίζουν όλοι τους απέναντί μας!

Αναφέρομαι στα ΜΜΕ, ή αλλιώς στα τσιράκια των αφεντικών τους, και στο μερίδιό τους για το σημερινό χάλι του ποδοσφαίρου, που είναι μεγάλο, τεράστιο, αν όχι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!!! Γιατί ο απλός και ανυποψίαστος φίλαθλος γίνεται έρμαιο της προπαγάνδας του καθενός…

Τον ρόλο τους τον γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά όλοι μας. Πρόκειται για υποκείμενα, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προσπαθούν -από κοινού- με κάθε αθέμιτο μέσο να διαλύσουν και να τορπιλίσουν την προσπάθεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Γιατί πολύ απλά στα ίσα δεν μπορούν με τίποτα να μας αντιμετωπίσουν!

Δεν έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, όμως, πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι ιδέα, αξία, στάση ζωής και όλοι όσοι ασχολούνται μαζί του -από τον πρόεδρό μας, μέχρι τον τελευταίο οπαδό- είναι υποχρεωμένοι να τον στηρίζουν και να μάχονται γι’ αυτόν, χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα! Πού να τα πιάσουν όλα αυτά τα μυαλά όλων των άλλων; Είναι και θα είναι πάντα πολύ λίγοι μπροστά μας!

Τους πονάει πάρα πολύ πως ο οργανωμένος κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, αλλά και η διοίκησή μας, είναι πρότυπο και δεν πρόκειται να σταματήσει την πορεία του ποτέ και για τίποτα! Ενώ αυτοί όλοι τους έχουν μια πορεία κατρακύλας που όπως πάνε, δεν θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ποτέ!

ΥΓ.: ΤΙΓΡΗ, άσε τις δηλώσεις και τα ΣΑΛΙΑ σου και κοιτά που θα βρεθούν οι ομάδες μας στον τελικό και θα πάθεις εγκεφαλικό... Μεγάλη τιμωρία θα έχει... Και οι ΕΞΑΡΕΣ δεν ξεχνιούνται!!!

ΥΓ.2: Ας ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ όλοι μαζί τα χάλια σας και ας αφήσετε κατά μέρος τα ΣΑΛΙΑ σας!

H ΚΕΡΚΙΔΑ MAΣ…
Κάντε τα κουμάντα σας, μαζέψτε χρήματα και πάρτε διαρκείας!

Θα μπω απευθείας στο θέμα που μας απασχολεί εδώ και λίγα χρόνα και δεν είναι άλλο από την εξέδρα μας και την… κατάντια -όπως τη χαρακτηρίζουν οι αλλόθρησκοι- της ΘΥΡΑΣ 7. Τα τελευταία χρονιά έχω δει και εγώ την τεράστια αλλαγή της κερκίδας μας. Εχουν αναλάβει τα νέα παιδιά και πρέπει όλοι μας να τους ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ σε αυτή τους την προσπάθεια.

Ακούω από πολλούς μέσα στο γήπεδο, αλλά και βλέπω στο internet, ότι ζητάτε την παλιά ΘΥΡΑ 7, την παλιά καλή κερκίδα μας. Αλλά λίγοι παλεύουν πραγματικά να την κρατήσουν ζωντανή και οι πιο πολλοί μένουν στα λόγια... Οταν ζητάς κάτι, πρέπει να το τηρείς ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΓΑΥΡΟΣ!!!

Οταν στην παλιά εποχή της ΘΥΡΑΣ 7 έμπαιναν μέσα στο πέταλο και έβγαιναν έξω χωρίς φωνή, τα έδιναν όλα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και φώναζαν από την ώρα που έκανε προθέρμανση η ομάδα έως και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού…

Και σήμερα βλέπεις κάποια παιδιά να βρίσκονται στο πέταλο για να πουλήσουν μόστρα στην παρέα τους ή στην κοπέλα τους. Νέα παιδιά, που βαριούνται να φωνάξουν, ακόμα και να πατήσουν στο γήπεδο, λέγοντας τη χαρακτηριστική ατάκα «τι να πάω να κάνω; Δες με ποιον παίζουμε».

Σας το επισημαίνω: μαζέψτε από τώρα τα 150 ευρώ για τα διαρκείας στο πέταλό μας... Από Κορυδαλλό πολλοί πέρσι δεν πήραν και βαρούσαν το κεφάλι τους. Το αντίστοιχο συνέβη και σε συνδέσμους από άλλες περιοχές! Με αρρωσταίνετε να με ΠΑΙΡΝΕΤΕ τηλέφωνα για να σας βρω εισιτήρια, πράγμα που δεν ΜΠΟΡΟΥΣΑ να κάνω...

Εγώ τη νέα χρονιά θα πάρω διαρκείας και του παιδιού μου! Από τώρα τον έχω βάλει και μαζεύει χρήματα... Κουμπαράς. Και ρίχνει μέσα ό,τι μπορεί. Οπότε όταν βγουν, θα τον σπάσει. Και αν δεν έχουν μαζευτεί, άντε να του λείπουν κάτι λίγα... Ετσι πρέπει να κάνετε όλοι σας!!!

Αν το κάνουμε όλοι μας, και σωστή κερκίδα θα κάνουμε, και θα φωνάζουμε 90 λεπτά ΣΥΝΕΧΩΣ... Μην ξαναδώ και φέτος δικούς μας, που ενώ έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, δεν έχουν πάρει διαρκείας!

Γι’ αυτό σας το λέω ξανά, από τώρα, κάντε τα κουμάντα σας, μαζέψτε χρήματα, οπότε όταν βγουν τα διαρκείας μας -που, προς Θεού, κάνουν μόνο 150 ευρώ- να γίνεται ξανά πάρτι στο πέταλό μας!

Εγώ, επειδή πάρα πολλοί μου λέτε ότι θέλετε διαρκείας, έχω να σας πω πως μπορείτε να μου στείλετε e-mail στο [email protected] και θα ΚΑΝΟΝΙΣΩ...

Ασε που στον Κορυδαλλό βρήκα μέρος χωρίς ενοίκιο να έχουμε πλέον το δικό μας ΣΤΕΚΙ...

Από τα ΦΟΥΤΕΡ που βγάλαμε έχουμε ΤΑΜΕΙΟ. Και για να ξέρετε, έχουν μείνει ακόμα πολύ λίγα.

Στο παραπάνω e-mail μου στέλνετε και όσοι από εσάς θέλετε τα τελευταία ΦΟΥΤΕΡ, για να φύγουν και να βγάλουμε δύο πολύ ζόρικες ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 14/05/2016)

Διαβάστε επίσης

Να το πάρουμε με όλα δικά τους

Να το πάρουμε με όλα δικά τους

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τον τελικό του Κυπέλλου, ο οποίος θα διεξαχθεί με διαιτητή και επόπτες που θέλουν άλλοι.

Αν έπαιζε ο Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό…

Αν έπαιζε ο Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για το ξύλο που έπεσε στην Τούμπα ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και επισημαίνει ότι αν είχε γίνει σε ντέρμπι του Ολυμπιακού, τώρα θα ασχολούνταν όλη η Ελλάδα με τη συγκεκριμένη υπόθεση.