Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σχέση λατρείας

Σχέση λατρείας
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016 - 20:23

Σε μία πολύ δύσκολη εποχή, που όλοι μετρούν τα πάντα και ο κόσμος βιώνει δύσκολες καταστάσεις, βλέπουμε ότι οι οπαδοί του Θρύλου δεν λογαριάζουν τίποτα προκειμένου να είναι στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Πριν από λίγες ημέρες γίναμε μάρτυρες όλοι της μεγαλύτερης οπαδικής μετακίνησης στην ιστορία του πόλο. Τώρα σε δύο ημέρες βλέπουμε 1.000 παλιούς κατόχους να έχουν ήδη ανανεώσει τα διαρκείας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μπορεί να πει κάποιος ότι «οι τιμές είναι χαμηλές». Ακόμα και έτσι, όμως, οι εποχές είναι δύσκολες.

Επίσης είναι εξίσου δύσκολες για έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να διατηρεί τόσο χαμηλά τις τιμές των διαρκείας του. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει την κατανόηση που υπάρχει από την πλευρά της διοίκησης και πάνω απ’ όλα το «ευχαριστώ» προς τον κόσμο που τόσα χρόνια είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι μαγκιά και από τις δύο πλευρές και μεγαλύτερη θα είναι η κατάρριψη και του περσινού ρεκόρ. Οσοι, όμως, πηγαίνουν και εξασφαλίζουν θέση στον Ναό θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι την επόμενη σεζόν θα πρέπει να δίνουν κανονικά το «παρών» στο γήπεδο.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» πρέπει να είναι κατάμεστο και ειδικά όταν έχουν διατεθεί τόσα πολλά διαρκείας. Πλέον είναι κάτι που θα το λάβει υπόψη της η διοίκηση για τις τιμές της επόμενης σεζόν. Εκτός αυτού θεωρώ τρομερά σημαντικό αυτό που ισχύει με την κάρτα μέλους. Οποιος είναι κάτοχός της θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα παιχνίδια του Ερασιτέχνη, ένα προνόμιο πολύ σημαντικό προκειμένου όλα τα γήπεδα που παίζουν τα τμήματα του Θρύλου να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

ΥΓ.: Αλλοι έβγαζαν φωτογραφίες μπουλντόζες και ακόμα έργα δεν έχουν ξεκινήσει, και άλλοι κομπρεσέρ και τελικά τα παίρνουν πίσω. Τι να σχολιάσεις παραπάνω!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 09/06/2016)

Διαβάστε επίσης