Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όλοι σε επαγρύπνηση για το καλό του Θρύλου μας!

Όλοι σε επαγρύπνηση για το καλό του Θρύλου μας!
Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016 - 00:06

Χαιρετίσματα για μια ακόμη φορά, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, στον λαό του ΘΡΥΛΟΥ μας. Οπως εύκολα μπορεί να κατανοήσει κανείς, η ανάπτυξη της θεματολογίας του συγκεκριμένου κειμένου δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά, καθώς το θέμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδος, αν μη τι άλλο εκτός από τα μεταγραφικά, είναι και η αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αδέρφια μου, είναι μια προσπάθεια που πρέπει να στηριχθεί σε κάθε περίπτωση από όλους μας, για να προσθέσουμε το δικό μας λιθαράκι και να βοηθήσουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, αλλά και με αυτόν τον τρόπο να απαιτήσουμε και από τον Πρόεδρό μας να κάνει τις καλές κινήσεις που περιμένουμε όλοι μας!

Αδέρφια μου, με αυτόν τον τρόπο δεν βοηθούμε μόνο τον ΘΡΥΛΟ μας σαν σύλλογο, αλλά παράλληλα και τους ίδιους μας τους εαυτούς μας, καθώς θα έχουμε τη δυνατότητα να παρευρεθούμε στα μοναδικά οπαδικά πάρτι που αναμένεται να λάβουν και φέτος χώρα στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας, πάντοτε φυσικά με μπροστάρη τη ΘΥΡΑ 7!

Το μόνο που πρέπει όλοι να κάνουμε, έτσι ώστε να μη χάσουμε ούτε στιγμή του ποδοσφαιρικού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας την επόμενη χρονιά, είναι να... καταφύγουμε στην αγορά διαρκείας, διδάσκοντας για ακόμη μια χρονιά, οπαδική τρέλα και μοναδική στήριξη, έτσι όπως μόνο εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ γνωρίζουμε!

Βεβαίως δεν θα πρέπει να περιοριστούμε μόνο στην αγορά διαρκείας, καθώς οι τρόποι για να παραχθεί στήριξη την επόμενη χρονιά ποικίλουν και επιβάλλεται να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για το καλύτερο του ΘΡΥΛΟΥ μας!

Ενας πολύ σημαντικός παράγοντας για να πάρει ο όρος «στήριξη» σάρκα και οστά δεν είναι άλλος από τη μαζική πίεση στη διοίκησή μας να κάνει φέτος ακόμη πιο δυνατή την ομαδάρα μας!

Ενας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι το να είμαστε κοντά στη ΘΥΡΑ 7 και στους συνδέσμους μας που είναι ο θεματοφύλακας των ηθών, των αξιών και των ονείρων μας!

Αδέρφια μου, η ΘΥΡΑ 7 είναι το κουτί που κρύβει τον ΘΗΣΑΥΡΟ και επιπλέον, το μυστικό της επιτυχίας και της μακροημέρευσης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας γενικώς σε όλα τα αθλήματα!

Γι’ αυτό το χρυσάφι που κρατάμε στα χέρια μας είναι χρέος μας να το αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο!

Αδέρφια μου, εμείς ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ μας είμαστε αυτοί που κρατάμε το μέλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας στα χέρια μας, κάτι που καμιά άλλη ομάδα στη χώρα μας δεν έχει!

Κάθε χρόνο κόσμος και ομάδα πρέπει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, πρέπει όλοι να ΒΑΖΟΥΜΕ πάντα τα δυνατά μας, έτσι ώστε να παραδώσουμε έναν πολύ καλύτερο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στις επόμενες γενιές!

Περιμένουμε ακόμα κάποιες πολύ καλές ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ από τον πρόεδρό μας, και όλοι μας πρέπει να ξέρουμε πως κανένας αθλητής δεν ξεπερνά σε μέγεθος τον μέγιστο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τους αιώνια πιστούς οπαδούς μας!

ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ!

ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, όπως σας έχω γράψει κατ’ επανάληψη η συμπαράσταση και η στήριξη προς την ομαδάρα μας προκειμένου να μεγαλώσει και να δυναμώσει αγωνιστικά (και όχι μόνο) είναι πάνω απ’ όλα στα χέρια μας!

Ολοι εμείς οι άρρωστοι ΓΑΥΡΟΙ είμαστε ο θεμέλιος λίθος.

Ο καθένας από εμάς λειτουργεί με ανιδιοτέλεια και με γνώμονα το καλό του μεγάλου και μοναδικού πρωταθλητή Ελλάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας!

Ολοι εμείς οφείλουμε να σταθούμε αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος!

Ξέρουμε καλά πως έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Οι τιμές είναι γνωστές. Τα πακέτα παρά τις οικονομικές δυσκολίες που περνάμε όλοι μας είναι ελκυστικά για όλες τις θύρες.

Ο υπέροχος κόσμος μας έχει την κρίση και βλέπει ότι σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε και την αβεβαιότητα σχετικά με την επόμενη μέρα, υπάρχει μια διοίκηση που πρέπει να ΚΑΝΕΙ... και θα ΚΑΝΕΙ... ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι της, προκειμένου να δυναμώσει η ομάδα μας εκεί που πρέπει!

Δηλαδή να κάνει το χρέος της... και εμείς να κάνουμε το δικό μας έτσι ώστε να υπάρχει ένα γεμάτο γήπεδο και τη νέα χρονιά.

Απαντες οφείλουμε να πάμε το συντομότερο δυνατό για να ανανεώσουμε ή για να αγοράσουμε το διαρκείας μας!

Και να ΞΕΡΕΤΕ ότι κερδισμένοι θα βγούμε όλοι.

Κερδισμένος θα βγει ο ΘΡΥΛΟΣ μας, τόσο από οικονομική όσο και από άποψη στήριξης.

Κερδισμένοι θα βγούμε και όλοι εμείς, καθώς θα εξασφαλίσουμε μια θέση και τη νέα χρονιά στον μοναδικό ΝΑΟ μας και να μου είστε σίγουροι ότι και πάλι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 02/07/2016)

Διαβάστε επίσης

Δυο χρόνια συμπαίκτης με Φουστέρ!

Δυο χρόνια συμπαίκτης με Φουστέρ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης στην Βιγιαρεάλ με τον Νταβίντ Φουστέρ.

Έστειλε… μηνύματα ο Βίκτορ

Έστειλε… μηνύματα ο Βίκτορ

Ο Δημήτρης Ζώρζος γράφει για τις επιλογές του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Βέλγιο τους Γιαννιώτα, Μπέρτο, Γούτα και Ολαϊτάν.