Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έστειλε… μηνύματα ο Βίκτορ

Έστειλε… μηνύματα ο Βίκτορ
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 - 19:08

Αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν κάποιες σκέψεις του Βίκτορ Σάντσεθ για το έμψυχο υλικό του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από την αποστολή που επέλεξε για τα ματς προετοιμασίας στο Βέλγιο. Είναι προφανές ότι ο Ισπανός περίμενε περισσότερα πράγματα από τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον οποίο άφησε εκτός, ενώ ανάλογο μήνυμα έστειλε και σε Μπέρτο, Γούτα.

Είναι σκληρό, και οφείλουμε να το παραδεχτούμε, να μένει κάποιος εκτός πλάνων έπειτα από 2 εβδομάδες προετοιμασίας, όμως στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει χρόνος χάριτος. Οσοι δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν, με αυτούς θα προχωρήσει, συν τις μεταγραφές που θα γίνουν. Σε τρεις εβδομάδες οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι έτοιμοι για την πρώτη σημαντική δοκιμασία της σεζόν και σε κανέναν δεν περνάει άλλη σκέψη στο μυαλό εκτός της πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League.

Αρα η παρουσία του Μάικλ Ολαϊτάν, για παράδειγμα, σταματάει εδώ, αφού ο Νιγηριανός δεν έχει καταφέρει να επανέλθει μετά από εκείνο το επεισόδιο στο μυοκάρδιο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πριν από 2,5 χρόνια. Χίλιες φορές κρίμα για τον ποδοσφαιριστή που έδειχνε πως είχε τεράστια περιθώρια εξέλιξης, όμως η μοίρα τού έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Επίσης δεν είναι τυχαία η παρουσία των παιδιών από την Ακαδημία στην αποστολή, επειδή για παράδειγμα ο Ρέτσος έδειξε περισσότερα από τον Γούτα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, έστω και αν η σύντομη κρίση μπορεί να αδικήσει κάποιον. Πιέζει ο χρόνος τον Σάντσεθ, πιέζει ο χρόνος τον Ολυμπιακό και πρόκειται για μια «μάχη» επιβίωσης, στην οποία οι πιο έτοιμοι θα επιλεγούν, πάντα σύμφωνα με την κρίση του προπονητή.

Το να λέμε εμείς ότι κακώς έβγαλε τον τάδε ή τον δείνα εκτός, είναι εντελώς λάθος στην παρούσα φάση, διότι μόνο ο Ισπανός έχει ολοκληρωμένη άποψη από τις προπονήσεις. Ας ευχηθούμε να κάνει τα λιγότερα λάθη…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 06/07/2016)

Διαβάστε επίσης

Το γλύκανε ακόμα περισσότερο

Το γλύκανε ακόμα περισσότερο

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Γάνδη και παράλληλα κάνει ειδική μνεία στον Τσόρι Ντομίνγκες.

Δυο χρόνια συμπαίκτης με Φουστέρ!

Δυο χρόνια συμπαίκτης με Φουστέρ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης στην Βιγιαρεάλ με τον Νταβίντ Φουστέρ.