Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συσπείρωση ενόψει Χάποελ

Συσπείρωση ενόψει Χάποελ
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 - 17:48

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από το χθεσινό ρεπορτάζ, ο Βίκτορ Σάντσεθ καταλήγει σιγά-σιγά και στο σχήμα, και στα πρόσωπα. Εχουμε βέβαια ακόμα δύο προπονήσεις, τη σημερινή και την αυριανή, αλλά ο Ισπανός δείχνει ότι τα ζύγισε και πηγαίνει σε ένα σχήμα που θα βοηθήσει την ομάδα να πάρει την πρόκριση. Οπως έγραψα και χθες, αυτό που έχει σημασία για μένα είναι η πίστη και το πάθος των ποδοσφαιριστών. Αν υπάρχουν αυτά, τότε η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απολύτως.

Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να γίνει για να έρθει το αποτέλεσμα που πρέπει. Διαπίστωσε και ο ίδιος ότι η τακτική και ο τρόπος παιχνιδιού που δούλεψε στο Βέλγιο και εφάρμοσε στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια δεν του βγήκε. Δεν του βγήκε τουλάχιστον με τους παίκτες που έχει αυτήν τη στιγμή στη διάθεσή του. Το τι θα γίνει στη συνέχεια της σεζόν είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αυτή την περίοδο προέχει η πρόκριση στους ομίλους του Champions League για πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας και πάνω σε αυτό πρέπει να εργάζονται όλοι αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε άλλο.

Ο Βίκτορ, λοιπόν, θα πάει όπως όλα δείχνουν με τον σχηματισμό που δούλευε στην Αυστρία και θα δώσει στον Φορτούνη τον ρόλο που είχε και πέρσι στην ομάδα. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν προβάδισμα τόσο ο Σεμπά όσο και ο Ντουρμάζ. Αυτό μου δείχνει πως είναι ένας προπονητής δίκαιος και θα ανταμείψει αυτούς που βλέπει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Εχει υλικό στα χέρια του που μπορεί να νικήσει τη Χάποελ και έχει αντιληφθεί ότι προτεραιότητα έχει η πρόκριση.

ΥΓ.: Οταν εδώ και δέκα ημέρες έχουν ξεκαθαρίσει από την ΠΑΕ πως η ομάδα θα πάει στα ματς με τη Χάποελ με το ρόστερ που έχει, τότε πραγματικά καταντάει εμμονή κάποιοι να προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα για τις μεταγραφές και ειδικά όταν την Τετάρτη η ομάδα έχει μπροστά της ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης