Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 20 εκατ. ευρώ, οι άλλοι βγάζουν 7 χρονιές και όχι μία…

Με 20 εκατ. ευρώ, οι άλλοι βγάζουν 7 χρονιές και όχι μία…
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016 - 23:48

Ωραία είναι τα όνειρα, όμως μερικές φορές μετατρέπονται σε εφιάλτες και χαλάνε τον ύπνο ορισμένων… Διότι δεν τους φτάνει που κάθε χρόνο αγοράζουν καινούργια κιάλια με μεγαλύτερους μεγεθυντικούς φακούς μήπως και δούνε τον Ολυμπιακό που τους αφήνει 20 και 30 βαθμούς πίσω, αλλά βγάζουν και γλώσσα.

Κι άντε να δεχθεί ένας καλόπιστος ότι έφαγαν μια... φάπα την πρώτη χρονιά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία του Θρύλου και ελπίζουν ότι θα το γυρίσουν. Εδώ μιλάμε για 6 σερί σεζόν που έχει κατακοκκινίσει ο σβέρκος τους από τις… σβουριχτές και ακόμα μυαλό δεν έχουν βγάλει. Και μπαίνουμε στην 7η (και εξόχως συμβολική, λόγω της σημασίας του συγκεκριμένου αριθμού για τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας) περίοδο, στην οποία μόλις την Παρασκευή ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ η εισροή 20 εκατ. ευρώ, μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Εγραφαν οι γκεμπελίσκοι ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα επειδή έχασε τα λεφτά του Champions League και τι θα κάνει… Μάλλον στον ύπνο τους θα το έβλεπαν αυτό, επειδή μέσα στα μαξιλάρια τους η ούγια γράφει: Βαγγέλης Μαρινάκης. Τους έχει γίνει εφιάλτης και δεν μπορούν να ησυχάσουν. Ζαλίστηκαν σε ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από το ποσό, διότι με τόσα χρήματα αυτοί τη βγάζουν 7 χρονιές και όχι μία…

Οχι, δεν κρύβει κανείς στον Ολυμπιακό ότι ήταν αποτυχία ο αποκλεισμός από τη Χάποελ, αλλά πάει πολύ να βλέπουμε τους άλλους να πανηγυρίζουν. Στον Πειραιά κανείς δεν τα έριξε στη διαιτησία (βλέπε ΑΕΚ), ούτε στην ατυχία (βλέπε ΠΑΟΚ). Οσο για τη μεγάλη «επιτυχία» του ΠΑΟ, είναι να απορεί κανείς πώς γίνεται τόσος ντόρος, όταν τον έφερε στο ίδιο ευρωπαϊκό στάδιο, μετά από έναν αποκλεισμό του Θρύλου! Πλέι οφ θα δώσουμε εμείς για το Europa League, πλέι οφ κι αυτοί…

Εκτός κι αν στον Παναθηναϊκό έχουν την εντύπωση ότι παίζουν σε άλλη διοργάνωση, διαπλανητική… Πραγματικά είναι για γέλια. Και τα επιχειρήματά τους να μη βάλει ο πρόεδρος τα 20 εκατ. ευρώ, ακόμα πιο φαιδρά. Εγραφαν χθες στα παπαγαλίστικα ΜΜΕ ότι δεν μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να το κάνει αυτό λόγω του financial fair play της UEFA. Ούτε τώρα παραδέχονται… Ταΐζουν με κουτόχορτο τους οπαδούς τους και όταν θα φτάσει ο Απρίλιος-Μάιος θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν πώς η κούπα υψώθηκε πάλι στον ουρανό του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Με τα 20 εκατ. ευρώ, ρε βλάκες… Με τα 20 του προέδρου…

Διαβάστε επίσης

Ριζικές αλλαγές παντού!

Ριζικές αλλαγές παντού!

Ο Χάρος της 7 γράφει για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, προκειμένου ο Ολυμπιακός να αλλάξει πρόσωπο

Ας δούμε τα δικά μας παιδιά!

Ας δούμε τα δικά μας παιδιά!

O Γιώργος Στασινόπουλος γράφει για τους νεαρούς παίκτες του Θρύλου, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί στο φιλικό με την Μπεσίκτας.

«Πάγωσαν» με τα 20 εκατ. του προέδρου!

«Πάγωσαν» με τα 20 εκατ. του προέδρου!

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει για τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος το πήρε ξανά πάνω του με στόχο να κάνει τον Ολυμπιακό πανίσχυρο!

Σιγά μην τους έκανε το χατίρι…

Σιγά μην τους έκανε το χατίρι…

Ο Θανάσης Φουσκίδης γράφει για τον Πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατέδειξε για μια ακόμη φορά πως πεισμώνει σε τέτοιες καταστάσεις.