Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας δούμε τα δικά μας παιδιά!

Ας δούμε τα δικά μας παιδιά!
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 - 21:33

Η προσοχή όλων αυτές τις μέρες είναι στραμμένη στις εξελίξεις και στις αλλαγές που γίνονται στην ομάδα. Οχι άδικα, αφού στην ομάδα του Πειραιά δρομολογούνται σοβαρές εξελίξεις. Υπάρχει η αγωνία για τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Βίκτορ και για τους παίκτες που θα έρθουν. Ενώ, λοιπόν, γίνονται όλα αυτά και ενώ ο κόσμος περιμένει τις ανακοινώσεις από την πειραϊκή ΠΑΕ, ήρθε χθες το φιλικό παιχνίδι με την Μπεσίκτας και τα δικά μας παιδιά για να μας αποσπάσουν την προσοχή και να μας κάνουν όλους να ασχοληθούμε ξανά μαζί τους. Βασικός ο Μανθάτης με την Μπεσίκτας και είδαμε όσα δεν είδαμε σε 180 λεπτά με τη Χάποελ από Ντουρμάζ και Σεμπά.

Αν αυτό το παιδί δεν πάρει τις ευκαιρίες του και δεν παίξει, θα είναι αμαρτία. Τι λιγότερο έχει να δώσει στην ομάδα από έναν ξένο αμφιβόλου προέλευσης; Ο Ρέτσος επανεμφανίστηκε στην άμυνα του Ολυμπιακού σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Κι όμως, ο μικρός αποδεικνύει ξανά ότι μπορεί να σταθεί στην ομάδα του Πειραιά. Ο πιτσιρικάς έχει και την ποιότητα, και την ωριμότητα για να παίξει στον Ολυμπιακό. Ο Βούρος κάνει το λάθος στο γκολ που δέχεται η ομάδα από την Μπεσίκτας, αλλά το παιδί δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν ξένο μπακ. Τι παραπάνω έχει ο Φιγκέιρας από τον Βούρο; Και τι λιγότερο θα έπαιρνε η ομάδα από τον Πραξιτέλη αν έπαιζε με τη Χάποελ; Μέχρι και ευκαιρία για γκολ είχε στο πρώτο ημίχρονο, όταν σύγκλινε και σούταρε με το αριστερό.

Το ίδιο καλός ήταν και ο Τσιμίκας στο διάστημα που έπαιξε, με σέντρα-διαβήτης και αποδεικνύοντας ότι τώρα που έφυγε ο Μαζουακού είναι η ευκαιρία του να παίξει στον Ολυμπιακό. Μήπως πρέπει να κοιτάξουμε λίγο παραπάνω τα δικά μας παιδιά; Αυτά «φωνάζουν» ότι μπορούν να παίξουν. Το μόνο που χρειάζεται πλέον είναι να τους δείξουμε εμπιστοσύνη.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 08/08/2016)

Διαβάστε επίσης

Ριζικές αλλαγές παντού!

Ριζικές αλλαγές παντού!

Ο Χάρος της 7 γράφει για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, προκειμένου ο Ολυμπιακός να αλλάξει πρόσωπο