Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλι τα ίδια, τώρα με το πρωτάθλημα….

Πάλι τα ίδια, τώρα με το πρωτάθλημα….
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 - 23:00

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, πάλι τα ίδια με τον Κοντονή και τα τσιράκια του, τον ΜΠΑΟΚ, την ΚΟΥΛΑ, τον ΒΑΖΕΛΑ, που μας γεμίζουν τρέλα.

Ηταν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και άρχισαν πάλι τα γνωστά ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ τους.

Εχουμε ένα κράτος μπάχαλο, ένα κράτος κλειστό, ένα κράτος... ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...

Αυτός που πληρώνει τη ζημιά όταν δεν παίζεται μπάλα στα ελληνικά γήπεδα είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας.

Κάτω από οποιοδήποτε κόστος και κατάσταση. Αρκεί να σφυρίξουν οι διαιτητές που θέλουν αυτοί.

Πριν από λίγα χρόνια για να παιχτεί ποδόσφαιρο, λοιπόν, και ας μη γνωρίζαμε αν θα ήταν ο Βόλος, η Καβάλα, η Λάρισα ή οποιοδήποτε άλλη ομάδα στη Superleague. Αν θα πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής οι μισές σχεδόν ομάδες της κατηγορίας.

Αν θα πληρωθούν οι εδώ και καιρό απλήρωτοι αθλητές, συνεργάτες, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και λοιποί.

Το πρωτάθλημα τότε το 2011 έπρεπε να ξεκινήσει κανονικά. Ετσι γιατί το έλεγε ο χορηγός.

Μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια, λοιπόν.

Πάρουν-δεν πάρουν την απαιτούμενη άδεια αυτές οι ομάδες, το αν θα αγωνιστούν ή όχι, το είχε το σύνολο της Superleague. Θα ψήφιζαν όλες οι ομάδες-δορυφόροι των ισχυρά διαπλεκόμενων, όλα τα μικρά μα καλοδουλεμένα και καλολαδωμένα γρανάζια του συστήματος.

Ενας μικρός θίασος σκιών που σε τίποτα, όμως, δεν θυμίζει τον αείμνηστο Ευγένιο Σπαθάρη και τον πασίγνωστο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ του.

ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ

Αδέρφια μου, η μόνη ομάδα από τότε μέχρι και τώρα που είναι πάντα καθαρή στα οικονομικά της είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, και μόνο αυτός...

Η σημερινή κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο, λογικό και μη.

Ηταν να ξεκινήσει φέτος το πρωτάθλημα κανονικά και ο κύριος... Κοντονής απαγόρευσε την έναρξή του για λόγους ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ... Και καλά οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ οπαδοί κάποιων ομάδων θα έκαναν επεισόδια...

Για όνομα του Θεού...

Αδέρφια μου, ουδείς έχει το σθένος, το θάρρος, να μας γνωστοποιήσει εάν τελικά θα καταργηθούν κυριαρχικά θεμελιωμένα από το ελληνικό Σύνταγμα δικαιώματα, όπως ΑΚΡΙΒΨΣ είχε ανακοινώσει, ασθμαίνοντας, ο αναρμόδιος πολιτικός προϊστάμενος του αθλητισμού.

Σωστός οίκος ανοχής το ελληνικό ποδόσφαιρο, διαλαλούν κάποιοι σχετικοί και μη με τον ελληνικό αθλητισμό.

Εκφραση, αδέρφια μου, που προσωπικά με βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετο.

Ακόμα και στο χειρότερο σπίτι να πας, θα συναντήσεις έναν άνθρωπο που θα σε κατατοπίσει πλήρως για τις υπηρεσίες που προσφέρει το κατάστημα, τον τιμοκατάλογο λεπτομερέστατα, αλλά και θα σου διευκρινίσει αναλυτικά και με τρόπο που θα καταλάβει και ο πλέον ανόητος νους τα διαχωριστικά όρια μεταξύ πελάτη και εργαζόμενης.

Είδε κανείς σας να βγαίνει δημόσια κάποιος αρμόδιος και να μιλά επίσημα για το τι μέλλει γενέσθαι;

Αλλα μας λέει ο χαβαλές ο υπουργός, άλλα ο γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και άλλα ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ούτε λόγος για την καυτή πατάτα.

Αδέρφια μου, δεν ξέρει τι να πει ο Κοντονής και σύμφωνα με τις πρόσφατες τοποθετήσεις του για τον αθλητισμό και την αναβολή του πρωταθλήματος, οι οπαδοί και καλά ευθύνονται για όσα μπορεί να γίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βρέθηκε ο αποδιοπομπαίος τράγος, για να φορτωθούν όλα τα εγκλήματα του υπουργού, του ΤΟΥΙΤΙ, του ΙΒΑΝ και του ΤΙΓΡΗ...

Στους οπαδούς όλα τα εγκλήματα, η ρίζα του κακού, που δίνει δύναμη και ενέργεια σε όλους αυτούς να κάνουν περιουσίες πάνω στις δικές μας πλάτες...

Λένε πως και καλά θα γίνει η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά με τους δικούς τους όρους και επιλογές.

Ετσι, σύμφωνα με τις αναγγελίες του αρμόδιου υπουργού, θα κυλήσουν τα πράγματα για όσους αγαπάνε τις ομάδες τους και έχουν την κακή συνήθεια να πηγαίνουν στο γήπεδο.

Το ιδιώνυμο θα επιστρέψει δριμύτερο στις ζωές μας και, πλέον, θα γίνεται στόχος στα όργανα του κράτους, όποιος κρατά, κασκόλ, φορά μπλουζάκι της αγαπημένης του ομάδας και προτιμά τις Κυριακές να επισκέπτεται το γήπεδο που αγωνίζεται η αγαπημένη του ομάδα.

Η ΘΥΡΑ 7 ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Τα πράγματα έσφιξαν, λοιπόν, οι καταστάσεις γίνονται ζόρικες και έτσι, βάσει του άγραφου νόμου της ζωής, οι ζόρικοι θα εμφανιστούν. Για ακόμη μια φορά, η ΘΥΡΑ 7 θα βγει μπροστά και θα τραβήξει πάνω της όλα τα εχθρικά πυρά, ούτως ώστε να βρει ο κάθε συνειδητοποιημένος οπαδός τον χώρο και τον χρόνο να ενώσει τη δική του φωνή με τη δική μας.

Να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τη δύναμή μας και να σηκώσει ψηλά τη γροθιά του, μαζί με τις δικές μας.

Ο οπαδός δεν είναι κατηγορία κακοποιών στοιχείων, αλλά ούτε και κάποιας μορφής κοινωνική τάξη.

Το να δηλώνεις οπαδός δεν σε κατατάσσει σε κάποιας μορφής κατηγορία ανθρώπων. Ο οπαδός είναι ελεύθερος πολίτης, που συνεισφέρει στην ανθρώπινη κοινωνία, όπως όλοι.

Οπως ο κάθε συνάνθρωπός μας, που έχει την εργασία του, πληρώνει τους φόρους που του αναλογούν, υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Τίποτα το ξεχωριστό, παρά μόνο η τεράστια ανιδιοτελής αγάπη που έχει για την αγαπημένη του ομάδα.

Απλά τρέλα για το φευγάτο ιδανικό, που αν για πολλούς μοιάζει με κάποιας μορφής ΑΡΡΩΣΤΙΑ, σε άλλους τόσους και παραπάνω, φαντάζει σαν το απόλυτο ιδανικό, που καμία πολιτική και θρησκευτική ιδεολογία δεν έχει προσφέρει πάνω στον άνθρωπο.

Η αγάπη για την ομαδάρα μας, τον ΘΡΥΛΟ, τον Θεό μας, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, η λατρεία μας ΑΝΕΒΑΖΕΙ κατά εκατοντάδες στα πούλμαν, στα αεροπλάνα, στα αυτοκίνητα, στα βανάκια και στα μηχανάκια με τον ίδιο πάντα στόχο.

Να ακολουθήσουμε και να λατρεύουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, να βγάλουμε τη μοναδική καψούρα μας. Απλά τα πράγματα...

Θα παλέψουμε και θα αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας. Θα ζήσουμε τη ζωή μας όπως θέλουμε εμείς, ως ελεύθεροι άνθρωποι και όχι ως υποχείρια κάποιων σκοτεινών τύπων!

Ο σπόρος της ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ ζωής μας ποτίστηκε με τίμιο ιδρώτα και αίμα, με ηθικές αξίες και υψηλότατα ΙΔΑΝΙΚΑ, που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω και να παρασύρουν στο διάβα τους κάθε προσπάθεια καταστολής της ελευθερίας μας!!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 22/08/2016)

Διαβάστε επίσης

Μην τον πλησιάζετε τον Μάριν

Μην τον πλησιάζετε τον Μάριν

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τον Γερμανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Η κατάρα που έσπασε ο Μπέντο!

Η κατάρα που έσπασε ο Μπέντο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο πρώτος προπονητής που κερδίζει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.