Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απαντησάρα με μια τρελή τριάρα…

Η απαντησάρα με μια τρελή τριάρα…
Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016 - 23:24

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, ο ΘΕΟΣ έγινε σύμμαχος με τον ΔΙΑΒΟΛΟ, σε μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστές ΕΜΑΣ... Και σε τέτοιες στιγμές ο διάβολος δεν λέει ποτέ «όχι». Ο ΘΕΟΣ με μαντίλι στα μάτια μπήκε σε δρόμους αλαζονείας, τύφλωσης, μισαλλοδοξίας, σε δεδομένα και πράγματα που ζούμε σήμερα και που μας έχουν παγώσει.

Ο διάβολος, λοιπόν, σε αυτήν την αδυσώπητη ιστορία, φαινομενικά θα βγει όπως πάντα μάγκας, με τις πλάτες του Θεού... Αλλά, σε όλη τη ζωή μας αυτό που όλοι ξέρουμε είναι ότι ο διάβολος παραμένει διάβολος μέχρι να τελειώσει το έργο του.

Το έργο, λοιπόν, θα έχει συνέχεια, αρκεί εμείς οι πιστοί του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΕΟΥ, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΘΕΟ!!!

Αδέρφια μου, εγώ δεν θέλω να γράφω τίποτε άλλο. Την απόφασή μου την έχω πάρει. Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΗ και έτσι ή αλλιώς θα προσπαθήσω να ζήσω τον παράδεισο που έζησα και ζω όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στην αγαπημένη μας ομαδάρα... τον ΘΡΥΛΟ, τον ΘΕΟ, την ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μας!

Αδέρφια μου, γι’ αυτό κοιτώ πάντα να σας έχω ενωμένους σαν γροθιά και προσπαθώ να μη χαθεί κανένας στρατιώτης. Αλλωστε, στη μάχη με τον διάβολο δεν περισσεύει κανείς. Πόσω μάλλον τώρα που ο διάβολος επιστρέφει...

Αδέρφια μου, έχω να σας πω τα εξής... ΘΕΕ μου με απογοήτευσες, συμμάχησες με τον διάβολο, ή τους διαβόλους που είναι πολλοί απέναντί μας... Διάβολοι δικαστές, διάβολοι πρόεδροι, διάβολοι υπουργοί, δημοσιογράφοι, κανάλια που είναι σκέτα χάλια, όλοι αυτοί απέναντί μας, μόνοι μας και όλοι τους, μια ζωή πάντα τα ίδια, αλλά φέτος ακόμα χειρότερα...

Ολοι τους απέναντί μας για χάρη των χρημάτων και της μισαλλοδοξίας τους. Ολοι αυτοί που σκέφτονται μόνο την ΠΑΡΤΗ τους. Ολοι αυτοί που σκέφτονται κάποιο πρωτάθλημα. Ενα χειροκρότημα που να τους προσφέρουν οι χαβαλέδες οπαδοί τους. Να φύγει έστω για μια χρονιά η πίκρα τους. Εναν τίτλο για αυτούς τους άτιτλους. Αντί να τους γεμίζουν στα φάσκελα και να γελούν ειρωνικά γι’ αυτούς, να δουν έστω για μια χρονιά χαρά στα σκέλια τους...

Αλλά, η ιστορία είναι μία, είναι πάντα κατεστραμμένοι. Προσπαθούν, αλλά δεν θα σηκώσουν κεφάλι με τίποτα. Και όσο θα είναι αγκαζέ με τους διαβόλους που τους διοικούν, θα μας έχουν πάντα απέναντί τους... Γιατί αυτός που θέλει να σέβεται τον εαυτό του, δεν ξεχνά την ιστορία του... Και η ιστορία σας είναι ένα τίποτα απέναντι στη δικιά μας...

Πάντως, όλοι εσείς που προσπαθείτε να μας τη ΒΓΕΙΤΕ, είστε η ΝΤΡΟΠΗ των οπαδών... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ!

ΣΤΑ ΙΣΑ, ΜΑΓΚΙΚΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ

Αδέρφια μου, ο ΘΡΥΛΟΣ μας έδωσε απαντησάρα με μια τρελή τριάρα...

Αδέρφια μου, φυσικά στις πρώτες ΛΑΛΑΚΙΕΣ ο κάθε ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ και ΔΙΚΑΙΟΣ βρήκε να πει την εξυπνάδα του και από εξυπνάδες φυσικά άλλο τίποτα, έχουμε μπόλικες από δαύτες. Ακόμα, όμως, και στη ΛΑΛΑΚΙΑ φάνηκε η διαφορά μας από όλους τους άλλους και ειδικά από τους επαγγελματίες του χώρου...

Αδέρφια μου, ο ΘΡΥΛΟΣ μας στα ΙΣΑ, ΜΑΓΚΙΚΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ και ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ, χωρίς δικαιολογίες και υπεκφυγές. Διορθώσαμε στο ακέραιο τα λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών που έγιναν χωρίς να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Τα υπόλοιπα αφορούν εμάς, την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ οικογένειά μας. Και ορισμένοι καλοθελητές μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι και να μην ασχολούνται με το τι κάνουμε εμείς!

Αδέρφια μου, κάναμε την κριτική μας όσο κι αν πόναγε κάποιους. Είπαμε τις ιδέες μας, τις ανοικτόμυαλες προτάσεις μας, μέσω του καινοτόμου τρόπου έκφρασής μας!

Ολοι μας είδαμε στο ματς με το Αεκάκι, στο τρελό μας Καραϊσκάκη, πως οι παίκτες μας μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια. Μπήκαν όλοι τους ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ για τη νίκη... Και αυτό έγινε. Είδαμε έναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όπως τον θέλουμε, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ βγαλμένο από τα παλιά...

Και τα ΧΑΝΟΥΜΙΑ είχαν άγιο, αν μετά το 1-0 στο 7ο λεπτό γινόταν στο 10’ το 2-0. Τότε θα έφευγαν από τον ΝΑΟ μας με πολλά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκολ... Και θα ταίριαζε «γάντι» το σύνθημα «πέσε κάτω ΑΕΚΑΡΑ γιατί έρχεται τεσσάρα»... Και γενικώς έχω να πω ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ όχι μόνο στη μοναδική ΘΥΡΑ 7, αλλά σε όλο το γήπεδο.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ

Αδέρφια μου, να είμαστε ενωμένοι. Αυτό μόνο χρειάζεται, μάγκες μου. Να τους αντιμετωπίσουμε και να τους ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ όλους τους! Και το Μπαοκάκι, και το λαγουδάκι, θέλουν να φάνε το ίδιο φαρμάκι…

Πάντα ενωμένοι, να μην αφήνουμε τίποτα να πέφτει κάτω. Ενωμένοι να σαμποτάρουμε τους δηλητηριογράφους και να ανοίξουμε με κάθε τρόπο τα μάτια κάθε ανυποψίαστου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ενωμένοι όπως πάντα να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να στηρίζουμε τη μοναδική ομαδάρα μας, κόντρα σε όλους όσους προσπαθούν να την απαξιώσουν.

ΥΓ.: ΑΔΕΡΦΙΑ μου ΓΑΥΡΟΙ, πρέπει να τελειώνει το παραμύθι με την πιο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ομάδα. Επί πολλά χρόνια να νικάμε το Αεκάκι, να τους ρίχνουμε τεσσάρες κ.λπ., κ.λπ. Να σε νικήσουν μια-δυο φορές αυτοί και να σε λένε και πελάτη, τόσο γελοίοι είναι!

Αλλά, αδέρφια μου, τέρμα οι χάρες και τέρμα τα δικαιώματα. Τους εξαφανίσαμε μια και καλή. Πλέον, δείχνουν τον πραγματικό και αιώνιο σεβασμό σε αυτούς που θα τους... γλεντάνε μια ζωή.

Διαβάστε επίσης

Περί Σιδηρόπουλου και Καλογερόπουλου...

Περί Σιδηρόπουλου και Καλογερόπουλου...

O Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ και τις αποφάσεις του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στο Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης.

Κοιτάζουν στον πάγκο του και παθαίνουν… σύγκρυο

Κοιτάζουν στον πάγκο του και παθαίνουν… σύγκρυο

Ο Δημήτρης Ζώρζος γράφει ότι στο ντέρμπι οι εναλλακτικές λύσεις του Μπέντο ήταν οι Καμπιάσο, Τσόρι, Καρντόσο, Μάριν, Ρομαό, Βιάνα, Λεάλι και της ΑΕΚ οι Μπάρκας, Σιμόες, Πλατέλλας, Αραβίδης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος και Πέκχαρτ.

Ο Κωστής και η… συμμορία

Ο Κωστής και η… συμμορία

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος βρήκε τον δρόμο του την κατάλληλη στιγμή.

Δώρα-πρόκληση στη Λεωφόρο!

Δώρα-πρόκληση στη Λεωφόρο!

Ο Καλογερόπουλος, οι βοηθοί Γρεβένης, Τάτσης και ο τέταρτος Κιοτζένης… παρέλαβαν πράσινες φανέλες πριν τη σέντρα του αγώνα ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης.