Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέρες και νύχτες τρόμου σε Αργος και Ναύπλιο

Μέρες και νύχτες τρόμου σε Αργος και Ναύπλιο
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 - 19:26

Με ευθύνη της αντιπολίτευσης, αν και η παράταξη του Ευάγγελου Γραμμένου έχει φορέσει τη… μάσκα της εξυγίανσης, ενώ κανονικά θα έπρεπε να βάλει αυτή του… τρόμου (βάσει των καταγγελιών και των πληροφοριών που προκύπτουν από το ρεπορτάζ), το ελληνικό ποδόσφαιρο γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα γίνει αν κερδίσουν τις εκλογές της ΕΠΟ στις 26 Οκτωβρίου, παρότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν φαίνεται πιθανό, αφού οι Ενώσεις τούς έχουν γυρίσει εδώ και καιρό την πλάτη. Θα το διοικούν με μπράβους και με απειλές εναντίον όποιων δεν είναι δικοί τους;

Η διαφαινόμενη συντριβή τούς αναγκάζει να χρησιμοποιούν μεθόδους που κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχουν συγκινήσει την αστυνομία, τους εισαγγελείς και πρώτον από όλους τον Κοντονή. Τον υφυπουργό Αθλητισμού που παρέχει στήριξη στην αντιπολίτευση, έχοντας όλως τυχαίως την ίδια πολιτική με αυτή στο ποδόσφαιρο, αναπαράγοντας τις θέσεις της. Φαίνεται, όμως, πως ο Κοντονής έχει επιλεκτική ευαισθησία.

Το… καμπανάκι έχει χτυπήσει από καιρό, όμως οι αρμόδιοι (που αναφέρουμε πιο πάνω), αυτοί που επιβάλλεται και πρέπει να βάζουν πάνω από όλους και όλα την ασφάλεια των πολιτών, αρνούνται να το ακούσουν και… νίπτουν τας χείρας τους. Μήπως η Ελλάδα δεν είναι κράτος, αλλά ξέφραγο αμπέλι, όπου όλα πρέπει να γίνονται με το… νταηλίκι του καθενός;
«Βροχή» ήταν τα δημοσιεύματα για την εξυγίανση του τρόμου στον νομό Αργολίδας. Ομως, κανείς δεν συγκινήθηκε, με αποτέλεσμα οι μπράβοι του Μελισσανίδη (πάντα σύμφωνα με πληροφορίες) να παραμένουν εκτός ελέγχου. Σε απλά ελληνικά συνεχίζονται οι απειλές και οι εκβιασμοί σε μέλη της ΕΠΣ Αργολίδας, κυρίως εναντίον των δύο που πρόσκεινται στην πλευρά του Ελευθεριάδη, του υποψηφίου που έχει τη στήριξη άνω των 31 Ενώσεων και είναι το φαβορί για τις εκλογές.

Το ελληνικό κράτος ξεφτιλίζεται στον Αργος και στο Ναύπλιο. Η κοινωνία είναι πολύ μικρή, ο απλός κόσμος βλέπει και κρίνει. Δεν υπάρχει εισαγγελέας, δεν υπάρχει αστυνομία, εξαφανίστηκε και ο συνήθως ευαίσθητος σε θέματα βίας, εννοούμε τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Η βία, οι απειλές και η στοχοποίηση παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου γεμίζουν ένα βιβλίο από μόνες τους. Μπορεί ο Κοντονής να αδιαφορεί, όμως υψηλά ιστάμενοι της δικαιοσύνης και της ΕΛ.ΑΣ. έχουν πληροφορηθεί τα πάντα. Δεν θα αργήσει ο καιρός που θα γίνει ένας κοινός φάκελος για όσα γίνονται όχι μόνο στην ΕΠΣ Αργολίδας αλλά και στις ΕΠΣ Ζακύνθου, Καρδίτσας, Χαλκιδικής. Αν κάποιος δει τις καταγγελίες για όλες αυτές τις Ενώσεις, θα διαπιστώσει ότι το… φαινόμενο είναι πανελλαδικό, καθώς «δένουν» μεταξύ τους.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 11/10/2016)

Διαβάστε επίσης

Η ελεύθερη πτώση του Σιδηρόπουλου

Η ελεύθερη πτώση του Σιδηρόπουλου

Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Η FIFA δεν όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο σε κανένα παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, ούτε της 2ης ούτε της 3ης αγωνιστικής, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα.

Το ανέκδοτο και η δίωξη κόλαφος!

Το ανέκδοτο και η δίωξη κόλαφος!

Είναι άραγε ευτυχείς οι… εξυγιαντικές δυνάμεις της ελληνικής διαιτησίας; Μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, μία από τις δυο-τρεις ομάδες που έχουν κερδίσει τα λιγότερα φάουλ είναι ο Ολυμπιακός!!!