Ντουντούκα
Κρίμα ρε Θρύλε για την τεράστια προσπάθεια! Πάμε τώρα γερά για την ΑΕΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σπουδαία κίνηση!

Σπουδαία κίνηση!
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 - 22:19

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ!

Η διακοπή για τις εθνικές τελείωσε και η ομάδα πηγαίνει στο ματς με τον Πανιώνιο με σκοπό να δώσει συνέχεια στην επιβλητική νίκη επί της ΑΕΚ. Υπάρχουν αρκετές θετικές ειδήσεις γύρω από την ομάδα και το κλίμα αναμένεται να είναι πολύ καλό με τις επιστροφές των διεθνών. Ο Φορτούνης θα κάνει προσπάθεια να αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη για να συνεχίσει την ανοδική πορεία του και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Ο Μπέντο βλέπει να επιστρέφουν σημαντικοί παίκτες, οι διεθνείς επέστρεψαν καλά και η συνολική ψυχολογία της ομάδας έχει ανέβει μετά την τριάρα στην ΑΕΚ.

Ακόμα και η ομαδική ανανέωση στα διαμαντάκια του Ολυμπιακού συμβάλλει σε αυτό το θετικό κλίμα. Είναι πολύ σημαντική αυτή η κίνηση της διοίκησης και δείχνει πως κοιτάει στον σωστό δρόμο. Ρέτσος, Μανθάτης, Ανδρούτσος και Νικολάου μπορούν και πρέπει να είναι στον μελλοντικό κορμό της ομάδας. Παιδιά από τις ακαδημίες που διαθέτουν ταλέντο, δουλεύουν σκληρά με κάτω το κεφάλι και θα παίζουν σίγουρα με πάθος, βάζοντας πρώτα την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Καρντόσο, Μάριο Γκόμες, Αλκάθερ…

Καρντόσο, Μάριο Γκόμες, Αλκάθερ…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τον Παραγουανό στάικερ, αλλά και για τους υπόλοιπους καλούς γκολτζήδες, που έκαναν μεταγραφή το καλοκαίρι και για διάφορους λόγους ακόμη δεν έχουν ακόμα σκοράρει.

Ο Ολυμπιακός που... χαντακώνει τους Ελληνες

Ο Ολυμπιακός που... χαντακώνει τους Ελληνες

Ο Νίκος Κώτσης γράφει ότι η ανανέωση των συμβολαίων Ρέτσου, Μανθάτη, Ανδρούτσου και Νικολάου είναι μέρος της κεντρικής απόφασης να στηριχθούν και να παίξουν αυτά τα παιδιά.