Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και σπρώξιμο, και από κάτω!

Και σπρώξιμο, και από κάτω!
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 - 16:58

Εχει καταντήσει αηδία και γραφικότητα όλο αυτό το… πανηγύρι που έχει στηθεί γύρω από το όνομα της εξυγίανσης. Ενας ολόκληρος μηχανισμός λειτουργεί με στόχο να πείσει τον κόσμο για το βρόμικο ποδόσφαιρο που υπάρχει και τους καλούς ανθρώπους που έρχονται για να το μετατρέψουν σε Premier League. Ολοι αυτοί που θέλουν να νικάνε αγνά και με 50-50 διαιτησία. Να νικάει ο καλύτερος μέσα στα γήπεδα, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά και οι ανώνυμοι κύκλοι του Υπουργείου που απάντησαν στον Κώστα Καραπαπά. Λοιπόν, και αυτή την αγωνιστική εκείνο που αποδείχτηκε περίτρανα είναι πως μοναδικός τους στόχος είναι ο Ολυμπιακός και τίποτα άλλο.

Θα επιμείνω σε αυτό, διότι δυστυχώς παρατηρώ και κόσμο του Ολυμπιακού να επηρεάζεται και να έχει μία διάθεση περίεργη όταν έρχεται στο γήπεδο. Μία διάθεση να γκρινιάξει από την πρώτη λάθος πάσα. Το Σάββατο το βράδυ έγινε χαμός για ένα λάθος οφσάιντ και για το σημείο που είχε στηθεί το τοίχος του Πανιωνίου στο φάουλ του Μιλιβόγεβιτς. Αυτός ο μηχανισμός δεν ανέφερε πουθενά ότι το πέναλτι του Μάριν μετατράπηκε σε φάουλ εκτός περιοχής. Και περιμένεις να διαβάσεις ίδια παθιασμένα κείμενα για τη διαιτησία στη Λεωφόρο. Σε ένα ματς που ο ΠΑΟ, παρά το σπρώξιμο, δεν μπόρεσε να πάρει ούτε έναν βαθμό.

Περιμένεις να διαβάσεις ίδια πύρινα άρθρα για τη διαιτησία του Κύζα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής. Φυσικά και δεν διαβάζεις τίποτα απ’ όλα αυτά, αλλά βλέπεις τη δήλωση του Βαρούχα για το Πανιώνιος-Ολυμπιακός. Δηλαδή επειδή το είπε ο Βαρούχας, να βαράμε προσοχή όλοι; Το θέμα είναι πως πρέπει να καταλάβει καλά και ο κόσμος του Ολυμπιακού πως ο στόχος τους είναι η ομάδα. Ο Θρύλος πήγε στη Νέα Σμύρνη αντιμετωπίζοντας εχθρική ατμόσφαιρα και ποδοσφαιριστές που έπαιζαν με το μαχαίρι στα δόντια και πήραν το «διπλό». Ο ΠΑΟ δεν μπορεί να νικήσει αυτή την Ξάνθη. Οι οπαδοί του βράζουν και πλέον έχουν αρχίσει να βλέπουν ότι πρωτάθλημα με ιστοσελίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις δεν πρόκειται να πάρουν.

Δεν έφταιγε ο Ολυμπιακός που ο Στιλ τα ρούφηξε από παντού στο χθεσινό παιχνίδι. Ούτε στην Τούμπα έφταιγε ο Ολυμπιακός που ο Κλάους δεν μπορεί να βάλει την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Δηλητηριάζουν τον κόσμο με αισχρή προπαγάνδα, αλλά αυτό το πρωτάθλημα θα είναι πιο γλυκό απ’ όλα όσα έχει πάρει ο σύλλογος.

ΥΓ.: Και επειδή ο Ολυμπιακός δεν ζαλίζεται στην κορυφή, ξέρετε πολύ καλά ότι τώρα δεν θα κατέβει από τη φυσική του θέση.

ΥΓ.2: Ξεφυλλίστε καλά τον «ΓΑΥΡΟ», ξέρουμε ότι σας πονάμε…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 17/10/2016)

Διαβάστε επίσης