Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι πιο αυστηροί κριτές μας είναι οι συνεργάτες μας» (vids)

«Οι πιο αυστηροί κριτές μας είναι οι συνεργάτες μας» (vids)
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 - 18:34

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Το Σαββατοκύριακο (8-9 Οκτωβρίου) η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων στον δεύτερο όροφο του «Γ. Καραϊσκάκης» και το προπονητικό κέντρο του Ρέντη γέμισαν με προπονητές. Περισσότεροι από 160 τεχνικοί από κάθε άκρη της Ελλάδας, αλλά και απ’ την Κύπρο, παρακολούθησαν το 6ο Σεμινάριο Προπονητών Σχολών του Ολυμπιακού. Ενα συνέδριο-θεσμός, στο οποίο παρουσιάζεται κάθε χρόνο ό,τι πιο νέο στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών των Πειραιωτών, Βασίλης Νάνος, μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» γι’ αυτές τις πολύ σημαντικές δράσεις της ΠΑΕ, οι οποίες βοηθούν στην επιμόρφωση των προπονητών και κατ’ επέκταση των παιδιών.

«Είναι αλήθεια. Θέλουμε κάθε χρόνοα να δίνουμε κάτι παραπάνω στους προπονητές μας. Η εκπαίδευση δεν σταματά μόνο σε ένα σεμινάριο, βέβαια. Εχουμε και τις επισκέψεις που κάνουμε στις Σχολές μας. Θέλουμε να είμαστε κοντά στους προπονητές, κοντά στις Σχολές και φυσικά να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες. Θέλουμε κάθε χρόνο να παρουσιάζουμε κάτι καλό, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους συνεργάτες μας που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια.

Το κεντρικό μας μήνυμα προς τις Σχολές είναι ότι όλοι είμαστε μια οικογένεια και στόχος μας είναι να βγάζουμε παίκτες, για την Ακαδημία και για την πρώτη ομάδα. Ο,τι καινούριο υπάρχει σε σχέση με τα Τμήματα Υποδομής το παρουσιάζουμε, το αναλύουμε, το συζητάμε το επεξεργαζόμαστε σε σεμινάρια όπως αυτό της Aspire. Το συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δόθηκε η δυνατότητα και σε Σχολές του Ολυμπιακού να επισκεφτούν το Αμστερνταμ και να συμμετάσχουν σε αυτό το σεμινάριο. Ηταν πολύ καλή η οργάνωση, πρόκειται για σημαντικές εκπαιδευτικές ενέργειες και μας αρέσει να τις μοιραζόμαστε και με άλλους συνεργάτες. Δεν σας κρύβω ότι μαζί με μια άλλη ομάδα από την Ιταλία, τη Μίλαν, ήμασταν οι μοναδικές που παρείχαμε αυτή τη δυνατότητα στις Σχολές που διαθέτουμε και λειτουργούμε

Οι καινοτομίες και οι νέες ιδέες προέρχονται και από τους συνεργάτες μας. Είναι οι αυστηροί μας κριτές και εκείνοι που μας αξιολογούν στο τέλος της ημέρας. Κάθε χρόνο μετά το πέρας του σεμιναρίου δουλεύουμε ουσιαστικά για την επόμενη χρονιά. Συζητάμε, μας προτείνουν αρκετά πράγματα, μας λένε τι πήγε και τι δεν πήγε καλά, τι ακριβώς θέλουν να τους παρουσιάσουμε την επόμενη φορά, ποια προβλήματα αντιμετωπίζουν και σε ποιες ηλικίες. Όλα αυτά εμείς τα δουλεύουμε και τα παρουσιάζουμε την επόμενη χρονιά».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης

Και σπρώξιμο, και από κάτω!

Και σπρώξιμο, και από κάτω!

Εχει καταντήσει αηδία και γραφικότητα όλο αυτό το… πανηγύρι που έχει στηθεί γύρω από το όνομα της εξυγίανσης.