Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αναλυτή έρχονται για τίτλο!

Με αναλυτή έρχονται για τίτλο!
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 - 21:03

Εμείς ούτε έχουμε χαρακτηριστεί αντικειμενικοί και ούτε το παίζουμε. Μας κατηγορούν ότι είμαστε οπαδικό έντυπο, αλλά εμείς δεν το κρύψαμε. Γιατί τώρα ξαφνικά όλα αυτά; Αφορμή παίρνω από την υπόθεση του προπονητή της ΑΕΚ. Μία υπόθεση που από το καλοκαίρι έχει πολύ γέλιο, αλλά όλοι αυτοί που το παίζουν αντικειμενικοί και ενδιαφέρονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν θα τα γράψουν. Θα σας γράψουν για τον κακό Μαρινάκη και τον επενδυτή Μελισσανίδη. Το καλοκαίρι, λοιπόν, για όσους θυμούνται, η ΑΕΚ έφερε στην Ελλάδα τον Μοντανιέ. Αλλα του είπαν για να έρθει εδώ και άλλα όταν ήρθε. Ο άνθρωπος έφυγε… τρέχοντας και με την πίεση του χρόνου έφεραν τον Κετσπάγια.

«Τρώνε» τον Κετσπάγια 16 μέρες μετά το ματς στο Καραϊσκάκη! Ξεφτιλίζουν έναν άνθρωπο που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας τους. Τον κράτησαν στον πάγκο μόνο και μόνο για να μην τους μείνει η στάμπα πως μετά τον Δέλλα διώχνουν και τον Τιμούρ γιατί έχασε στο Καραϊσκάκη! Εγκληματούν παράλληλα κατά της ίδιας της ομάδας τους διότι θα μπορούσαν να έχουν κάνει την αλλαγή στη διακοπή του πρωταθλήματος και βγάζοντας όλο τους το κόμπλεξ την κάνουν μετά το «διπλό» στη Λάρισα.

Τον άφησαν να πάει στη Θεσσαλία, να παίξει, να νικήσει, να κάνει και δηλώσεις και μετά να τον διώξουν. Κανένας σεβασμός για έναν άνθρωπο που τίμησε τη φανέλα τους και η πλειοψηφία του κόσμου τους τον σέβεται γι’ αυτά που πρόσφερε ως ποδοσφαιριστής. Εως εδώ καμία κριτική από κανέναν στην υπέροχη διοίκηση. Οπως δεν έγινε και το καλοκαίρι στον Μπάγεβιτς για το ναυάγιο με Μοντανιέ. Και αφού έχουν ξεφτιλίσει τον Κετσπάγια, φέρνουν τον Μοράις. Τα Μέσα που το καλοκαίρι είχαν διώξει από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα τον Μαρινάκη, παρουσιάζουν αυτόν τον Πορτογάλο ως «Special One». Αφιερώματα ότι η ΑΕΚ πήρε τον βοηθό του Μουρίνιο.

Στη σελίδα 26 του «ΓΑΥΡΟΥ» θα διαβάσετε ποιος ήταν ο πραγματικός ρόλος του Μοράις. Αναλυτής βίντεο ήταν ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα. Τον αναλυτή τον έχουν παρουσιάσει ως νέο Μουρίνιο. Αλήθεια, αν όλα αυτά τα είχε κάνει ο Ολυμπιακός, τι θα είχε συμβεί; Τα ζήσαμε και το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν έγραφαν ότι ο Μαρινάκης τα παράτησε και φεύγει. Τώρα, όμως, η ΑΕΚ έδιωξε τον κακό Κετσπάγια 16 μέρες μετά την τριάρα και πήρε τον αναλυτή του Μουρίνιο και είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα.

ΥΓ.: Στα δικά μας, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Τόσο το αυριανό με την Αστάνα όσο και αυτόν με τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικές… μάχες, με τους Πειραιώτες να επιβάλλεται να πάρουν δύο νίκες. Επιβάλλεται, όμως, και ο κόσμος να γεμίσει το Καραϊσκάκη και να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Μπέντο. Το έχουν μεγάλη ανάγκη και ξέρουν πως με τον λαό στο πλευρό τους δεν έχουν αντίπαλο!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 19/10/2016)

Διαβάστε επίσης