Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κίνητρο για περισσότερη δουλειά»

«Κίνητρο για περισσότερη δουλειά»
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 - 23:53

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Ηταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην κυριακάτικη νίκη (2-0) της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague Κ20. Ο Μάριος Βρουσάι έδωσε τις ασίστ στα δύο γκολ, τα οποία σημείωσαν οι Θανάσης Ανδρούτσος και Γιώργος Ξενιτίδης, και μιλώντας στον «ΓΑΥΡΟ» στη μεικτή ζώνη μετά το παιχνίδι στάθηκε στη συνολική προσπάθεια.

«Οι δύο ασίστ δεν σημαίνουν κάτι, είναι θέμα συνόλου. Μπορούμε να πούμε ότι δεν έδωσα εγώ την ασίστ, αλλά πήρα την μπάλα από άλλον, την έδωσα και μπήκε γκολ. Ετσι γίνεται, όλη η ομάδα δουλεύει για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας», δηλώνει. Εδώ και λίγο καιρό, ο 18χρονος εξτρέμ είναι επαγγελματίας, γεγονός που, όπως λέει, παίζει τον δικό του ρόλο στην ψυχολογία ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, ώστε να δουλέψει ακόμη περισσότερο.

«Σίγουρα κάτι τέτοιο σού δίνει παραπάνω κίνητρο, για να δουλέψεις περισσότερο. Εδώ στο Ρέντη διαθέτουμε αυτά τα μέσα. Πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουμε ενδεχομένως να πάμε στην πρώτη ομάδα». Στον κυριακάτικο αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού δεν κατάφεραν να «τελειώσουν» το ματς από το πρώτο, στο οποίο προηγούνταν 1-0, είχαν δύο δοκάρια και έχασαν άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες.

«Ολοι μαζί παλεύουμε για το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Βάλαμε ένα γκολ, έπρεπε να βάλουμε κι άλλα. Δεν μας βγήκαν όλες οι φάσεις. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπαίνουν όλα. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με σκοπό να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να κρατήσουμε το σκορ. Δεχτήκαμε λίγη πίεση από τον ΠΑΟΚ σε ορισμένες φάσεις. Με τις οδηγίες του προπονητή παίξαμε σωστά τακτικά και δεν δώσαμε πολλά δικαιώματα στον αντίπαλο για να μας δημιουργήσει φάσεις. Υπήρχε λίγη κούραση στο δεύτερο μέρος, παρ’ όλα αυτά, όμως, προσπαθούμε να δίνουμε το 100% για το αποτέλεσμα», υπογραμμίζει ο Βρουσάι.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης

Ο οχετός του Ζουράρι και τα μέζεα του στεατοπυγικού υποσυστήματος

Ο οχετός του Ζουράρι και τα μέζεα του στεατοπυγικού υποσυστήματος

Ορίστε, λοιπόν. Αρχίζουν να εκτίθενται τα μέλη του κυκλώματος που έχει στηθεί για να διαβάλει τον Ολυμπιακό, ως σύλλογο, ως λαό. Ο πανικός των αλλαγών φταίει; Το χαρτζιλίκι; Τα συμφέροντα; Ο,τι και να ισχύει, από εδώ και πέρα, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.