Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην το μάθουν τα παιδιά!

Μην το μάθουν τα παιδιά!
Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016 - 22:38

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ

Θα το ξαναγράψω. Δεν κάνετε για ποδόσφαιρο, κόψτε το! Ο Ολυμπιακός θα σας νικάει, τίμια και πειραιώτικα μέσα στο γήπεδο. Και θα πονάτε, και θα σκούζετε. Αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχετε πελάτες σε λίγο. Τα βλέπετε τα εισιτήρια που έχετε και οι τρεις υποψήφιοι πρωταθλητές. Και οι τρεις σας ρίξατε τόνους σανό για να πείσετε τους οπαδούς σας ότι φέτος πάτε για πρωτάθλημα και εκείνοι δεν σας στήριξαν ποτέ.

Βλέπουν και αυτοί ότι δεν βάζετε χρήμα για να χτυπήσετε πρωτάθλημα και σας γυρνάνε την πλάτη. Θα σας μείνουν αυτοί οι λίγοι που γουστάρουν τα περί εγκληματικών οργανώσεων και ζουν για τη διαιτησία. Οσοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο δεν σας αντέχουν άλλο. Και είναι τόσο π…α η μπάλα, που μέσα σε μια αγωνιστική μπορεί να ξεβρακωθείτε εντελώς, όπως και έγινε!

Το ντέρμπι πλησιάζει και θα πάρετε ακόμα μια απάντηση μέσα στο γήπεδο. Οι άλλοι δύο «πρωταθλητές» ταχτοποιήθηκαν ήδη, τώρα σειρά για τον αγαπημένο μας πελάτη. Μόνο ελπίζω να μην επιβαρυνθεί η ομάδα με την είδηση ότι πήγε φυλακή ένας μικρομέτοχος της ΠΑΕ και να έρθει χωρίς ψυχολογικό βάρος. Κάνετε μια προσπάθεια, ρε μάγκες, της δημοσιογραφίας να την πνίξετε την ειδησάρα. Για τα παιδιά…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 02/11/2016)

Διαβάστε επίσης

Και με 11 αλλαγές μπορεί να πάρει τη νίκη

Και με 11 αλλαγές μπορεί να πάρει τη νίκη

Ο Δημήτρης Ζώρζος γράφει ότι ο Πάουλο Μπέντο διαθέτει καλές εναλλακτικές επιλογές και αυτό του δίνει την ευκαιρία να κάνει εκτεταμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα στον αγώνα με την Αστάνα.

Κοίτα μη μου τους κουράσεις

Κοίτα μη μου τους κουράσεις

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι ο Πάουλο Μπέντο θα πρέπει στον αγώνα με την Αστάνα να δώσει ανάσες στους βασικούς ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.