Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματσάρα στους «Ζωσιμάδες»

Ματσάρα στους «Ζωσιμάδες»
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 - 17:26

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ

Ωραίο ματς και σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Σήμερα στους «Ζωσιμάδες» θα απολαύσουμε έναν αγώνα με ιδιαιτερότητες που τον κάνουν ξεχωριστό. Ο ΠΑΣ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μετά τον Ολυμπιακό και είναι ένα αξιόμαχο σύνολο που έχει τη σφραγίδα του προπονητή του. Ξέρεις από πριν ότι θα αντιμετωπίσεις μια καλά διαβασμένη ομάδα που θα παίξει για να κερδίσει.

Επιπλέον, φέτος έχει καταφέρει να βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία και θέλει απέναντι στον πρωτοπόρο και πρωταθλητή να τεστάρει τις δυνατότητές του. Το τερέν στα Γιάννενα σου βάζει επιπλέον προβλήματα να λύσεις και προσθέτει στοιχεία από ποδόσφαιρο άλλων δεκαετιών. Πρέπει να βάλεις περισσότερο ψυχή και θέληση για να πατάς καλά σε τέτοια δύσκολα τερέν. Αν συνυπολογίσεις και τον κόσμο του Ολυμπιακού, που θα βρίσκεται στις εξέδρες, τότε δεν θα είναι υπερβολή αν το χαρακτηρίσεις ματς σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ και να δείξει πείσμα για να πάρει τη νίκη. Φυσικά, θα πρέπει να είναι καλά στημένος και διαβασμένος, γιατί ο ΠΑΣ θα είναι σίγουρα. Ο Πετράκης είναι ο πιο αξιόλογος Ελληνας προπονητής και ξέρουμε ότι δουλεύει καλά πριν από τα ματς. Εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα αν κάνουμε σωστά τα βασικά, δηλαδή δεν κάνουμε πάλι δώρα γκολ, και αν έχουμε πάθος στο παιχνίδι μας. Πάμε για να πάρουμε αυτό το κρίσιμο ματς!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 12/12/2016)

Διαβάστε επίσης

Δύο «διπλά» με την ίδια κίνηση!

Δύο «διπλά» με την ίδια κίνηση!

Μία κίνηση του Μπέντο που είχε στόχο να μπερδέψει έστω για λίγα λεπτά την αντίπαλη καλά οργανωμένη άμυνα έφερε το «διπλό»-χρυσάφι μέσα στα Γιάννενα! Μία ίδια κίνηση που είχε κάνει και με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και είχε φέρει και τότε αποτέλεσμα!

Προκλητική ατιμωρησία

Προκλητική ατιμωρησία

Σιγά μην ξεσηκώνονταν και οι πέτρες, μετά την προκλητική εύνοια της διαιτησίας υπέρ του ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε 3-0 τον Πλατανιά, όμως τα δύο πρώτα γκολ δεν έπρεπε να μετρήσουν.

Διακοπές τέλος

Διακοπές τέλος

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τις παγίδες που κρύβει για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.