Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηγέτες από τον πάγκο!

Ηγέτες από τον πάγκο!
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 - 18:49

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ

Επαγγελματική νίκη κόντρα στον Αστέρα και μάλιστα με βοήθεια κυρίως από τον πάγκο. Αυτό και αν είναι κέρδος ενόψει Μπάμπεργκ και Φενέρ. Είναι απαραίτητο να έχει και τέτοια ματς ο Ολυμπιακός, να μάθει να κάνει τέτοιες νίκες που δεν θα του κοστίζουν σε ενέργεια στα βασικά του όπλα. Και πόσο καλό κάνει αυτό στο ηθικό των παικτών, δεν λέγεται.

Ο Μιλουτίνοφ θα είναι σε σούπερ ψυχολογία μετά από αυτό το ματς και την ουσιαστική του συμβολή όταν η ομάδα το είχε ανάγκη. Οπως και ο Αθηναίου, που έρχεται και δίνει τις λύσεις που πρέπει.

Ο πάντα έτοιμος Αθηναίου γεμίζει ανακούφιση τον Σφαιρόπουλο. Είπαμε, ο Δεκέμβρης έχει ακόμα δύο ματσάρες για την Ευρωλίγκα, που θα βρουν την ομάδα με τις γνωστές απουσίες. Τέτοιες εμφανίσεις, όπως με τον Αστέρα, είναι ικανές να τονώσουν κι άλλο τους παίκτες και να πιστέψουν ότι μπορούν παραπάνω.

Μπορεί με ένα-δύο ματς σαν κι αυτά να δώσουν τεράστια ώθηση σε συγκεκριμένους παίκτες και να τους σπρώξει έως το τέλος της σεζόν. Αυτά τα δύο ματς που ακολουθούν θα μπορούσαν να είναι αφετηρία για κάποιους παίκτες που δεν σηκώνουν συχνά την ομάδα στις πλάτες τους.

Ο Σφαιρόπουλος πάντως δίνει τις ευκαιρίες να διακριθούν όλοι και είναι ανάγκη να φτιάξει plays και με άλλους παίκτες. Οπως και να το κάνεις, χωρίς Πρίντεζη και Χάκετ γίνεσαι πιο εύκολος στο διάβασμα, περισσότερο προβλέψιμος.

Διαβάστε επίσης

Καλύτερος στα δύσκολα

Καλύτερος στα δύσκολα

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι ακόμα και κάποιους βαθμούς να χάσει ο Ολυμπιακός, η διαφορά δεν πρόκειται να κλείσει.