Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο ματς ακόμα

Δύο ματς ακόμα
Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 - 19:19

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ

Αυτά τα βράδια που μας έχει χαρίσει αυτή η ομάδα, μένουν ανεξίτηλα. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι για έκτη φορά τα τελευταία εννιά χρόνια στο Final 4! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κύριοι, είναι το μπάσκετ! Ομάδα από ατσάλι που διδάσκει ταυτόχρονα πώς παίζεται το σύγχρονο μπάσκετ. Με τραυματισμούς όλη τη σεζόν και ειδικά τώρα στο τέλος. Τίποτα, όμως, δεν μπόρεσε να τον λυγίσει! Παρέα με τον συγκλονιστικό κόσμο του κατάφερε να πάρει την πρόκριση σε ακόμα ένα Final 4.

Το ΣΕΦ ήταν πυρακτωμένο και μαζί με το πάθος των παικτών λύγισαν τη σκληροτράχηλη Εφές. Ο αρχηγός ήταν πάλι ο παίκτης-μύθος της Ευρωλίγκας και ξέρουμε ότι στην Πόλη θα πάει να σηκώσει και αυτό το τρόπαιο! Ολη η ομάδα ήταν συγκλονιστική και άξιζε πραγματικά να πάει στην Πόλη να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Μπράβο σε όλους! Θα είμαστε εκεί στο πλευρό σας για ακόμη ένα θαύμα.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 04/05/2017)

Διαβάστε επίσης

Επιασαν τόπο...

Επιασαν τόπο...

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε αυτά τα 7 χρόνια που βρίσκεται στην προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει βάλει από αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου 61 εκατ. ευρώ!

Την γκρίνια σας τη θυμάστε;

Την γκρίνια σας τη θυμάστε;

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για το κατόρθωμα του μπασκετικού Ολυμπιακού, ο οποίος κατάφερε να κάνει άπαντες να ξεχάσουν την γκρίνια τους και να πανηγυρίζουν μαζί με τους παίκτες της ομάδας.