Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαθιουλάκης: Η ντροπή της Κρήτης

Μαθιουλάκης: Η ντροπή της Κρήτης
Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 - 22:23

Τέρατα και σημεία γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με επίκεντρο τις μεθόδους του Μανώλη Μαθιουλάκη. Ο πρόεδρος του Πλατανιά εξελίσσεται σε μεγάλη ντροπή της Κρήτης, όπως τον χαρακτηρίζουν οι υγιείς φίλαθλοι του νησιού και ειδικότερα της πόλης των Χανίων, αφού τα καμώματά του δεν αρμόζουν στην περηφάνια του κόσμου. Αρχικά ήταν οι… αγάπες με τον «νιάου», όμως τελικά «άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Αναφερόμαστε στη νέα… συμμαχία του Μαθιουλάκη που ακούει στο όνομα Ιβάν Σαββίδης αφού κάνει τα πάντα για να είναι ευχαριστημένο το νέο του αφεντικό.

Μιλάμε για απίστευτο σέρβις και υποταγή, προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι ο Πλατανιάς δεν είναι ομάδα των Χανίων αλλά παράρτημα του ΠΑΟΚ και της Ροστόφ. Τελευταία μεγάλη απόδειξη ότι έδιωξε τον Μανούσο επειδή είπε την αλήθεια, τονίζοντας πως κανείς δεν ακούμπησε τους παίκτες του Πλατανιά στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ομως, δεν έκανε το ίδιο ούτε με τον Καρυπίδη ούτε με τον Στάθη που προχθές είχαν συνάντηση με τον Πουρλιοτόπουλο στην Πλατεία Δικαστηρίων των Χανίων, μια συνάντηση που ερμηνεύθηκε ότι έγινε για να τους κάνει μαθήματα για το τι θα καταθέσουν στην ασφάλεια Χανίων.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά είναι η αποθέωση της υποκρισίας. Εδιωξε τον Μανούσο, όμως στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι δηλώσεις των παικτών «εκφράζουν αποκλειστικά τους ίδιους». Πιο κάτω δεν αποφεύγει την γκάφα, καθώς προσθέτει ότι ο Μανούσος αγνόησε εντολές τη διοίκηση και έκανε δηλώσεις και γι’ αυτό τον κάλεσε σε απολογία!

Ο Πλατανιάς, δηλαδή ο Μαθιουλάκης, εξέδωσε ανακοίνωση και προσπαθεί ανεπιτυχώς να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Από τη μια μας λένε ότι υπάρχει διαμάχη τρίτων και δεν επιθυμεί να «παίξει τον ρόλο του βατραχιού», όμως τον ρόλο του λαγού του Ιβάν τον παίζει μια χαρά, αφού «για όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη, μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη κληθεί από την ποινική δικαιοσύνη όπου και καταθέτουν».

Δεν συμφέρει τον κ. Μαθιουλάκη, με το σέρβις που κάνει στον Σαββίδη, να μιλάει για ήθος.

ΥΓ.: Στην ανακοίνωσή του ο Πλατανιάς αναφέρει ότι εξαφανίστηκε ο Αποστολόπουλος, όμως τον βρήκαν οι δημοσιογράφοι! Μέχρι και γι’ αυτό εκτέθηκε ο Μαθιουλάκης.

Διαβάστε επίσης

Επιασαν τόπο...

Επιασαν τόπο...

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε αυτά τα 7 χρόνια που βρίσκεται στην προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει βάλει από αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου 61 εκατ. ευρώ!

Δύο ματς ακόμα

Δύο ματς ακόμα

Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ γράφει για την τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού στο φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας, ο οποίος διδάσκει πως παίζεται το σύγχρονο μπάσκετ.

Την γκρίνια σας τη θυμάστε;

Την γκρίνια σας τη θυμάστε;

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για το κατόρθωμα του μπασκετικού Ολυμπιακού, ο οποίος κατάφερε να κάνει άπαντες να ξεχάσουν την γκρίνια τους και να πανηγυρίζουν μαζί με τους παίκτες της ομάδας.