Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν ήταν ο Σεμπά στους καλύτερους;…

Δεν ήταν ο Σεμπά στους καλύτερους;…
Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 - 20:23

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΙΞΑ μια ματιά στους καλύτερους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος, όπως τους έβγαλε η Nova.

Νορμάλ οι περισσότεροι είναι του Ολυμπιακού, πέντε: Φιγκέιρας, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ιντέγε και ο Ρέτσος ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος.

Κι ακόμη και δύο του Πανιώνιου που είναι στους καλύτερους, ανήκουν στον Ολυμπιακό, ο Σιώπης και ο Γιαννιώτης.

Αντίθετα, βλέπεις από τον ΠΑΟΚ τέσσερις (τους Ιβιτς, Μάτος, Μαλεζά, Λέοβατς), από τον Παναθηναϊκό τρεις (Κουλιμπαλί, Μολέδο, Μπεργκ) και από την ΑΕΚ άλλους τρεις (Σιμόες, Μάνταλος, Αραούχο).

Απλά αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν να μην είναι ο Σεμπά μέσα στην καλύτερη 24άδα του φετινού πρωταθλήματος; Μιλάμε για τον πρώτο σε ασίστ του πρωταθλητή Ολυμπιακού, με δημιουργία 14 γκολ. Κι από πού κι ως πού να είναι μέσα ο Αραούχο, παίζοντας μόλις 7 ματς βασικός και βάζοντας 4 γκολ; Συγγνώμη, αλλά δεν έχει νόημα, ούτε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Οπως δεν έχει νόημα και ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, να υπάρχει στην καλύτερη 24άδα ο… Μαλεζάς! Ενας αμυντικός που έπαιξε τα μισά παιχνίδια του ΠΑΟΚ (15 συμμετοχές ως βασικός) και δεν νομίζω ότι… διέπρεψε κιόλας. Από πού κι ως πού ο αναπληρωματικός των Κρέσπο και Βαρέλα να είναι καλύτερος του Μποτία, βασικού της καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος και σκόρερ δύο γκολ σε καθοριστικά παιχνίδια, όπως στο 3-0 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και το 2-0 μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου.

Να καταλάβω ότι δεν μπήκε ο Καπίνο στην καλύτερη 24άδα επειδή έπαιξε 18 από τα 30 παιχνίδια λόγω των τραυματισμών του, αλλά να υπάρχουν παίκτες με 7 ματς όπως ο Αραούχο ή με τα μισά στη σεζόν και δη ο Μαλεζάς, συγηνώμη κιόλας, αλλά δεν…

Θα μπορούσα να κατανοήσω την παρουσία του Μπίσεσβαρ, θεωρώ ότι κακώς δεν μπήκε ο Μπεν του Πανιώνιου (παρεμπιπτόντως κι αυτός δανεικός από τον Ολυμπιακό) και νομίζω ότι δεν μπορεί ο Μιλιάζες του Λεβαδειακού να είχε θέση στην κορυφαία 24άδα.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 10/05/2017)

Διαβάστε επίσης

Σφύρα γιατί θα μπλέξεις

Σφύρα γιατί θα μπλέξεις

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι από εκεί που μέσα σε λίγες ημέρες έγιναν το κέντρο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, όπως οι ίδιοι νιώθουν, θα αρχίσουν να μιλάνε ξανά για το κράτος των Αθηνών

Και τα πόδια τους να τρέμουν

Και τα πόδια τους να τρέμουν

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πετάξει ξανά στο καναβάτσο την ΤΣΣΚΑ, είναι να πάει το ματς στον τσαμπουκά και στο τελευταίο σουτ.

Η επόμενη μέρα

Η επόμενη μέρα

Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ γράφει για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα στον Ολυμπιακό, προκειμένου τη νέα σεζόν να είναι ακόμη πιο δυνατός.

Μπάχαλα με υπογραφή

Μπάχαλα με υπογραφή

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τα σοβαρά και εκτεταμένα επεισόδια στον τελικό της ντροπής στο Πανθεσσαλικό στάδιο και την ανακοίνωση-μνημείο της ΕΠΟ που ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν τέλεια στο συγκεκριμένο ματς...